Görüş Bildir
Haberler
Sony'nin Yeni Akıllı Telefonu 4K Kalitesinde Video Kayıt Edebilecek

Sony'nin Yeni Akıllı Telefonu 4K Kalitesinde Video Kayıt Edebilecek

Onedio Medya
22.01.2014 - 09:45 Son Güncelleme: 22.01.2014 - 10:21

Sony'nin Yeni Akıllı Telefonu 4K Kalitesinde Video Kayıt Edebilecek

Sony’nin üzerinde çalıştığı “Sirius” veya “D6503″ kod adını taşıyan yeni akıllı telefonuyla ilgili bazı detaylar sızmaya başladı bile. Mashable’da yer alan ve XperiaBlog’un kaynak gösterildiği habere göre Sony’nin yeni akıllı telefonu 4K kalitesinde video çekebilecek.

Bildiğinzi gibi Sony, Xperia Z1 ile birlikte Sony’nin kamera alanındaki tecrübesini akıllı telefon ürünlerine aktarmıştı ve suya dayanıklı Xperia Z1 ile güzel bir başarı yakalamıştı. Xperia Z2 olarak adlandırılan ve piyasaya çıkmaya hazırlanan bu telefonun 4K video çekebilen kamerası, aynı zamanda timeshift video kaydı da yapabilecek.

Sızan bazı ekran görüntülerinde, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ile gelecek olan yeni Sony akıllı telefonunun, eldivenle telefon kullanma, beyaz ayarı, akıllı arka ekran ışığı özellikleri de bulunacak.

Yine sızan ekran görüntülerinden birisinde yer alan ‘Touch Block’ ikonu, yeni Sony’nin su geçirmez bir telefon olacağını gösteriyor. Bu özellik, su altına inmeden önce aktif hale getirilebiliyor.

Yeni Sony akıllı telefonun üstünde ufak bir LED ışıklandırma bulunuyor ve ayrıca ses sistemi anlamında da Sony, Xperia Z1′e göre bir geliştirmeye gitmiş. Yeni modelde ikiz hoparlörler bulunuyor, yani hem telefonun altında hem de üstünde ses çıkışı yer alıyor.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/01/22/so...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın