Görüş Bildir
Haberler
Sony, Koyunları Toplamaya Başladı

Sony, Koyunları Toplamaya Başladı

Pchocasi
05.07.2014 - 14:09 Son Güncelleme: 05.07.2014 - 14:34

Sony, Koyunları Toplamaya Başladı

Sony, İngiltere’de düzenlenecek olan bisiklet turuna farklı bir konsept ile katılmaya karar verdi. Koyunlarla ilgili bu enteresan yöntemin detayları haberimizde.

Akıllı telefonlar, elektronik cihazlar ve televizyonlar derken kendisini birçok kez kanıtlayarak üretmiş olduğu başarılı ürünler ile Sony ekibi kendinden çokça söz ettirmeyi başarmıştı. Bu sefer Sony, bugün İngiltere’de düzenlenecek olan Fransa bisiklet turu için çok farklı teknikler kullanacağını açıkladı.

Bisiklet turlarında genellikle helikopterler, araçlar veya motosikletler üzerinde yer alan kameralar ile çekimler yapılıyordu. Fakat bazı zamanlarda çekim yapmak adeta ölüm oluyor. Görüntü yakalamak için çok uğraşlar gerekirken Sony bu duruma el attı.

TESTTE KOYUNLAR VAR

Sony 27 Temmuz’da bitecek olan bisiklet turu için koyunların üzerine kameralar yerleştirdi. Action Cam ürününü zaten daha önceden burada sizlere tanıtmıştık. Kim bilir belki bir reklam stratejisi uyguluyor olabilir ancak koyunlar sürekli hareket ettiği için veriler kablosuz bir biçimde aktarılacağını belirttiler.

Koyunlar çayıra salındıklarında otlamaktan başka nasıl bir görüntü kaydedebilir çok merak ediyoruz. Bizce bu test tamamen başarısız olacağı gibi, nasıl bir verim alınacağını ise takım da bilmiyor. Fakat koyunların otlarken görüntü yakalaması ile birlikte renkli görüntüler ortaya çıkacaktır.

Pchocasi - Merve AYGÜN

Kaynak: http://www.pchocasi.com/sony-koyunlar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0