Görüş Bildir
Haberler
Sony Action Cam Teknik Detayları

Sony Action Cam Teknik Detayları

Pchocasi
15.06.2014 - 22:12 Son Güncelleme: 15.06.2014 - 22:17

Sony Action Cam Teknik Detayları

Sony Action Cam, profesyonellerin vazgeçilmezi haline geldiği gibi, maceraperest tutkunları için müthiş bir kamera. Sony Action Cam ile ilgili teknik detaylar haberimizde.

Önceki modellere göre %35 daha hafif ve %25 küçük tasarlanan Action Cam , su geçirmiyor. Üstelik havuza bir tenis atıp, köpeğinin dalışını kayda alman ve 1080p çözünürlükte izlemen de mümkün. Eski neslin 60 m su geçirmezliğine nazaran bu modelde, sadece 5 m su geçirmezliği var.

170 derecelik görüş alanı sayesinde, kolayca panoramik görüntüler de çekebiliyorsun. Yaz geliyor ama dağda, kayakta, ‘ciyuv’ diye yokuş aşağı giderken çok kullanışlı olurdu. Düzenleme yazılımı Play Memories Home’ daki, Rotate ( görüntü döndürme ) özelliği çok kullanışlı olmakla birlikte fiziki yuvalarda, makineyi ne kadar 90 derece çevirsende sorun yaşayabiliyorsun.

Dahili Wi-Fi ile görüntüyü canlı olarak akıllı telefon ya da ayrı satılan canlı ön izleme kumandası’na aktarma yapılması da gayet iyi düşünülmüş, can hıraş rafting yaparken ihtiyacın olmayacağını düşünsek de daha sakin işlerde kullanılabilir.

NFC ile çok iyi bir kullanım imkanı sağlayan Sony Action Cam’ı USB bağla, önce bilgisayara, oradan telefona aktar. Mac’ te problem yaşa böyle ıvır zıvırlar son buldu artık. NFC’ li Android telefonuna tık dokundurup, işini rahatca görüyorsun.

“TÜY KADAR HAFİF AĞIRLIK”

Sadece 65 g oluşu sayesinde, kafana , bileğine takınca varlığını unutmanda mümkün. Hatta bileğindeyken saat bile zannedilebilir. Tabii, daha çok titreşime karşı, kafana takmanı öneriyoruz.

“4 K ÇÖZÜNÜRLÜK”

1746′ dan beri, ailevi düşmanları GoProlar’ dan Hero 3+ Black Edition’ a karşı küçük enişte gibi kalıyor. Action Cam’ e, 4K çözünürlük şart tabi. Yeşil Vadi’ yi, 2160p görmek isteriz.

“TEKNİK DETAYLAR”

1/2,3 arka aydınlatmalı Exmor R CMOS Ekran yok ( ayrı satılıyor )

30 fps’ de 1920×1080

11,9 MP

microSD, SDHC, SDXC, Memory Stick Micro, Memory Card

Kompozit, micro HDMI, mikrofon, microUSB, WİFİ, NFC, GPS

24,5x47x82 mm, 65 g

999 TL

Pchocasi - Merve AYGÜN

Kaynak: http://www.pchocasi.com/sony-action-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın