Görüş Bildir
Haberler
Son Gördüğün Rüyayı Yorumluyoruz!

etiket Son Gördüğün Rüyayı Yorumluyoruz!

Çeşitli kültürlerdeki inanışlara göre rüyalar bazen gelecekten haber taşır ve bizi uyarır. Psikoloji bilimine göre ise rüyalar; bilinçaltımızın, en derin arzularımızın ve korkularımızın bir uzantısıdır. 

Her durumda, hala bizler için çok gizemli ve önemli bir konu olan bu hatırladığımız rüyalarımızın anlamları var. Bazen içten içe bildiğimiz, olacağını sezdiğimiz tehlikeleri ya da büyük sırları, sadece rüyalarımızda kendimize itiraf edebiliriz. Bazen ise rüyalarımız, bizim kendi kendimize neye ihtiyaç duyduğumuzu söyler.

İşte, her rüya gördükten sonra yeniden açıp yapmak isteyeceğiniz testimiz ile karşınızdayız! 

Rüyanızı yorumluyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyan gece mi geçiyordu, gündüz mü?

2. Gördüğün rüyada hissettiğin en baskın duygu hangisiydi?

3. Mutlaka bir doğa parçası görmüş olmalısın. Bir çiçek de olabilir, toprak da... Hangi doğa teması rüyana en yakın görünüyor?

4. Rüyanda yalnız mıydın?

5. Rüyanın teması aşağıdaki renklerden hangisine uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi rüyanda yaptığın şeye en yakın?

7. Rüyanda neredeydin?

8. Rüyanda sana söylenen bir şey oldu mu? Olduysa, aşağıdakilerden hangisi sana söylenen şeye en yakın?

9. Peki rüyanın bir sonu var mıydı? Nasıl bitti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fazlasıyla sorumluluk altındasın!

Bilinçaltın sana biraz rahatlaman ve kendine vakit ayırman için adeta uyarılar gönderiyor. Son zamanlarda fazlasıyla stres altındasın ve belki de taşıyabileceğinden daha fazla sorumluluk ve yük alıyorsun. Biraz bencil davransan ve kendini şımartsan fena olmaz! Başkalarına yardım edebilmek ve yükümlülüklerini yerine getirebilmek için öncelikle ruh halinin sağlam olması gerekli! Biraz kendine zaman ayır!

Bilinçaltın anksiyete alarmı veriyor!

Şu içinde yaşadığımız ortamda, herkes gibi sen de oldukça stres altında kalmışsın ve elbette korkular biriktirmişsin. Kendinin ve sevdiklerinin başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorsun. Kontrolün dışında gerçekleşen olaylar sende kaygı yaratıyor. Gördüğün rüyalardan bile kendi kendine korkular üretmen olası; fakat korku korkuyu çağırır, biliyorsun. Bu yüzden, kaygılarını belki de yakınlarınla paylaşmalısın ve rahatlamaya çalışmalısın. Kendini iyi şeylerin olacağı yönünde telkin etmeli ve bol bol dua / meditasyon yoluna gitmelisin.

Güzel ruhunun ışıltısı rüyalarına yansıyor!

Sevdiklerine çok değer veren, ince bir ruhun var. Belki de geçmişin mutluluklarının özlemini de çekiyorsun. Fakat bu mutluluklar yakın zamanda tekrarlayacak ve hayatını daha da güzel anılarla dolduracak. Geçmişte yaptığın iyiliklerin sonucunu kısa sürede alacaksın: Senin karman çok temiz! Ayrıca seni adeta koruyucu bir melek gibi izleyen sevdiklerin ve onların senin hakkında iyi dilekleri var! Her şey güzel olacak!

İçindeki karanlıktan kurtulmalısın!

Kişisel sıkıntılar yaşıyorsun; kontrolünü kaybetmek korkusu içinde yer etmiş. Bir an önce ferahlamaya ve hayatında artık sadece seni mutlu edecek şeyler yapmaya başlamalısın. Bilinçaltın, gelecek kaygısından, kontrolsüzlükten ve tatminsizlikten kurtulman için harekete geçmen yönünde seni uyarıyor. O içindeki karanlığı yırtıp, artık ışığa çıkmalısın. İçindekileri artık dışa dökmelisin. Seni üzen, rahatsız eden ne varsa; haykır! Bunu başaracaksın, bilinçaltın bu konuda sana yardım etmek istiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1779
522
475
287
227
153
150
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın