Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'a Şok Suçlama

Aziz Yıldırım'a Şok Suçlama

Batuhan
14.03.2014 - 16:33

Aziz Yıldırım'a Şok Suçlama

Basketbolda Unicaja Malaga takımının THY Euroleague Top 16 E grubu 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maç öncesi Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nde daha önce bazı maçlarda şike yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığını hatırlatan gazeteler, Yıldırım'ın Türkiye'de bir televizyon programında Euroleague hakemlerine hediyeler aldığını itiraf ettiğini ve bunun da rüşvet anlamı taşıyacağını belirtti.

Unicaja Malaga aleyhine karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala tartışmalı kararlar vermesini hediyelerin bir sonucu olabileceğini ima eden Diariosur gazetesi, Başkan Aziz Yıldırım'ın hakemlerle ilgili açıklamasına açıklık getirmesini istedi.

Oysa Aziz Yıldırım, ULEB'in Euroleague maçları için atadığı hakemlere hediye alınması yönünde verilen telkinlere uymadığı için maçlarını kaybettiklerini iddia etmişti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın