Görüş Bildir
Haberler
"Soma'ya Özel Aşçı Gitmedi"

"Soma'ya Özel Aşçı Gitmedi"

Fatih UZUN
18.05.2014 - 19:37

Soma'ya Özel Aşçı Gitmedi

Enerji Bakanlığı Basın Müşavirliği, Soma'daki facianın ardından bölgeye giden bakan Taner Yıldız'ın aşçılarının da madene götürüldüğü yolunda T24'te yayımlanan iddayı yalanladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Soma'da 301 işçinin hayatıma mal olan facianın ardından bölgeye giden bakan Taner Yıldız 'ın aşçılarının da madene götürüldüğü yolunda T24'te çıkan iddiayı yalanladı. Bakanlıktan T24 'e yapılan açıklamada, Yıldız'ın özel aşçısı olduğu iddia edilen kişilerle hiçbir ilgisi bulunmadığı belirtildi.

Soma madenine giden Fulya Canşen'in 17 Mayıs Cumartesi gece yarısından itibaren T24'te yayımlanan yazısında, madene gelen beyaz bir aracın sürücüsünün 'Bakanın aşçılarını getirdim' sözlerini paylaşmıştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Basın Müşavirliği, yazı yayımlandıktan sonra yaptığı açıklamada, yazıdaki aşçı iddiasını doğrulamadı. Basın Müşavirliği, Soma'da maden ocağına gelen ve aşçı olduğu belirtilen kişilerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile kesinlikle bir ilgisi bulunmadığını bildirdi.

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/enerji-bakanl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0