Görüş Bildir
Haberler
Skyrunner ile Hem Karada Hem de Havada Gidebileceksiniz

Skyrunner ile Hem Karada Hem de Havada Gidebileceksiniz

Çağrı Eroğlu
25.05.2014 - 14:45 Son Güncelleme: 25.05.2014 - 22:48

Skyrunner ile Hem Karada Hem de Havada Gidebileceksiniz

SkyRunner extreme spor meraklıları için satışa sunulan bir araç ve Ford Eco Boost motorunu kullanıyor. Değişik tasarımı ile aksiyon filmlerini andırsa da SkyRunner, 125 beygirlik motoru ve 1 litre kapasiteli yakıt tankıyla 420 kilogramlık bir araç. İlk bakışta küçümseyeceğiniz bir görüntüsü olsa da camdan ve fiberden yapılmış gövdesi onu sağlam ve hafif kılıyor. Görünüşüne de çok aldanmayın, hızını saatte 185 km’ye kadar çıkarabiliyor.

SkyRunner 5 bin metre yükseğe çıkabiliyor

Aracın asıl özelliği hem karada hem de havada size seyahat etme fırsatı sunması. Karmaşık yapısı kafanızı karştırmasın. SkyRunner’ın arkasındaki paraşütü açıyorsunuz. Siz hızlanmaya başladıkça paraşütün içi hava doluyor ve saatte 60 kilometre hıza ulaştığınızda, SkyRunner havalanmaya başlıyor. Extreme spor meraklılarının ilgisini bu yönüyle çeken SkyRunner, havadayken 88 kilometre hıza çıkabilir ve maksimum 5 bin metre yüksekliğe ulaşabilir.

SkyRunner’in yakıt kapasitesi çok az

SkyRunner’ın yakıt kapasitesinin düşük olması akıllarda soru işaretleri yaratsa da, yine de ona olan ilgi bir hayli fazla. SkyRunner sahibi olmak biraz sabır gerektiren bir iş. Çünkü şimdi sipariş verseniz bile, size teslimatı en erken 2014′ün sonlarına doğru yapacaklar.

Böyle bir fırsatı diğer extreme sporlarda yakalamak, SkyRunner sahibi olmak kadar zor. SkyRunner’ın satış fiyatının 119 bin dolar olduğunu açıklayan firma yetkilileri, depozito olarak da bin 500 dolar talep ediyorlar.

Kaynak: http://www.teknoloji.kim/skyrunner-il...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın