Görüş Bildir
Haberler
Skyline'ı 1 Milyon Euro'ya Satılacak

Skyline'ı 1 Milyon Euro'ya Satılacak

Mithat Catan
19.12.2013 - 10:23 Son Güncelleme: 19.12.2013 - 10:28

Skyline'ı 1 Milyon Euro'ya Satılacak

Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın Nissan Skyline'ı ölümünden sonra satışa çıkarıldı.

Geçtiğimiz günlerde trajik bir trafik kazasıyla henüz 40 yaşındayken hayata gözlerini yuman Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Paul Walker'ın filmde kullandığı Nissan Skyline satışa çıkarıldı.

Walker'ın zamansız ölümü nedeniyle aracın daha değerli olduğunu düşünen satıcılar, aracı 1 milyon Euro fiyat etiketiyle satışa çıkardılar. İnternet üzerinden verilen ilanla satışa çıkarılan R34 Nissan Skyline GT-R modifiye şekliyle bozulmadan satılacak. 543 beygir gücündeki arabada gelişmiş fren sistemi ve 19 inç alaşım jantlar yer alıyor.

Paul Walker kimdir?

12 Eylül 1973 yılında Kaliforniya'da dünyaya gelen Paul Walker, modellik yaparak başladığı kariyerine 2001 yapımı Hızlı ve Öfkeli filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle farklı bir yön kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde bir bağış organizasyonundan dönerken arkadaşının kullandığı Porsche marka otomobilin kaza yapması sonucu 40 yaşında hayatını kaybeden Paul sevenlerini de hüzne boğdu. Hızlı ve Öfkeli filmiyle müthiş bir çıkış yakalayan Walker, bu filmin ardından birçok aksiyon macera filminde oynamıştı.

Kaynak: http://www.otomobilfiyatlistesi.com/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0