Görüş Bildir
Haberler
Skandal Yabancı Arkadaşlık Sitelerinde Tesadüfen Ortaya Çıktı: Hastaların Gizlice Görüntülerini Çekmiş!

etiket Skandal Yabancı Arkadaşlık Sitelerinde Tesadüfen Ortaya Çıktı: Hastaların Gizlice Görüntülerini Çekmiş!

ozcanmine
09.01.2019 - 18:12 Son Güncelleme: 10.01.2019 - 13:56

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktorun, hastalarını muayene ettiği sırada gizlice görüntülerini kaydettiği ve bu görüntülerin yabancı arkadaşlık sitesinde paylaşıldığı ortaya çıktı. Tesadüf eseri ortaya çıkan bu skandal görüntülerin ardından doktor açığa alındı. Şikayet üzerine gözaltına alınan  E.B.Ç.adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesadüf eseri görüntüler ortaya çıktı

Tesadüf eseri görüntüler ortaya çıktı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda görev yapan bir doktorun, muayene ettiği hastaların gizlice görüntülerini çekti. 

Rusların kullandığı yaygın bir arkadaşlık sitesinde tesadüf eseri ulaşılan görüntüler skandalı ortaya çıkardı. Bir ihbar üzerine yapılan araştırmalar sonucu, pek çok sayıda Türk kadının çıplak şekilde muayene olurken çekilmiş görüntülerine ulaşıldı.

"Hocama göstermek için bir fotoğraf almam gerekiyor"

Üçüncü bir kişinin olabileceği tahmin ediliyor

Üçüncü bir kişinin olabileceği tahmin ediliyor

Yabancı bir isimle paylaşım yapan hesapta, görüntüleri çeken doktorun da kameralara yansıması 'Üçüncü bir kişi görüntüleri ele mi geçirdi?' sorusunu akıllara getiriyor. Ayrıca, paylaşım yapan hesabın çok sayıda porno içerikli hesabı da takip ettiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

Bir kadın hasta şikayetçi oldu

Bir kadın hasta şikayetçi oldu

DHA'nın aktardığına göre, mağdur olan kadınlardan biri yaşanan durumdan haberdar olmadığını belirtti. 

Geçtiğimiz hafta cuma günü ise, görüntüsünün paylaşıldığını daha sonra da silindiğini öğrenen bir kadın, Yeşilyurt Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Mağdur kadının iki saat boyunca verdiği ifadeden sonra evli olduğu öğrenilen doktor E.B.Ç., gözaltına alındı. E.B.Ç., dün öğlen saatlerinde ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha sonra E.B.Ç., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hastane personelinin açığa alındığını duyurdu

Hastane personelinin açığa alındığını duyurdu

Yaşanan skandaldan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 'Hastanemiz bünyesinde oluştuğunu tespit ettiğimiz siber suçlar kapsamında kişisel verilerin saklanması ve paylaşılması konusunda suç işlediği şüphesi oluşan personelimiz açığa alınmış, hakkında idari ve yasal soruşturma başlatılmıştır' ifadeleri kullanıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan skandal sosyal medyanın da gündeminde

Yaşanan skandal sosyal medyanın da gündeminde
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
653
198
120
24
13
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Doğan

bu tür suçluların isimleri ve yüzleri neden gizleniyor?toplum içerisinde baktığın zaman saygın doktor bey.ifşa edilmeli bu insanlar.yarın yeni kurbanları dah... Devamını Gör

Arslan oğlu

acaba bu ülke de feto ve erdoğana hakaret haricinde hangi durumlara ceza veriliyor??

Kzlt

Ortalık eğitimli eğitimsiz her meslekten piçlerle dolu