Görüş Bildir
Haberler
Sivilcelere Son! Cildine En Çok Zarar Veren Şeyi Söylüyoruz!

Sivilcelere Son! Cildine En Çok Zarar Veren Şeyi Söylüyoruz!

Simple
30.01.2020 - 17:32

Günlük hayatta cildimize zarar veren birçok şey var. Peki en çok zararı hangisi veriyor? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var!

Hadi teste!

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım hadi.

2. Yaşını da öğrenelim mi?

3. Cilt tipini de öğrenebilir miyiz?

4. En sevdiğin yemeği öğrenebilir miyiz?

5. Şimdi söyle bakalım. Sen çalışıyor musun yoksa öğrenci misin?

6. Bu aralar sevgilinle aran nasıl peki?

7. Hadi o zaman son sorumuz gelsin ve sonucu görelim. Boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin?

Stres!

Senin cildinin bozulmasının en büyük sebebi stres. Bazı şeyleri kafana çok fazla takıyorsun. Senden kaynaklanmayan problemleri düzeltmek için çabalıyor, herkes için üzülüyorsun. Birazcık daha az düşünüp, sevdiğin şeylerle meşgul olmalı, yakın dostlarınla vakit geçirmelisin. Keyifli vakit geçirmek kafanı rahatlatacaktır. Ama bu kadarı yetmez, cildinin de harika gözükmesi lazım! 

Bu stres zaman zaman cildinde sivilcelere de sebep oluyordur herhalde değil mi? Bu sivilcelere doğal bir içerik olan kekiğin yararlı olduğunu biliyor muydun? Kekik, doğal bir antimikrobiyal aktif bileşeni olan timol sayesinde cildinin ihtiyacı olan hijyenik etkiyi sağlıyor. 

Artık gereksiz şeyler için stres yapma! Cildini her zaman temizlemeyi ve nemlendirmeyi unutma!

Düzensiz Beslenme!

srv.onedio.com

Senin cildinin bozulasının en büyük nedeni düzensiz beslenme. Biliyoruz hayat seni buna zorluyor. Çok güzel yemekler, çok mutlu eden tatlılar var. Gece pizza söylemek gibisi yok. Ama bunların hepsi vücuduna ve cildine yağ olarak geri dönüyor. 

Bu güzel yemekler ile vücuduna giren yağlar sivilcelere de sebep oluyor herhalde değil mi? Doğal bir içerik olan cadı fındığının bir çözüm olabileceğini biliyor muydun? Çünkü Cadı Fındığı cildi kurutmadan fazla yağı alıyor ve ciltte oluşabilecek pürüzleri en baştan engelleyerek kusursuz bir görünüm sağlıyor. 

Artık yediğin yemeklere dikkat et! Cildini her zaman temizlemeyi ve nemlendirmeyi unutma!