Görüş Bildir
Haberler
Sivasspor Taraftarı Aziz Yıldırım Tezahüratlarını Kınadı

Sivasspor Taraftarı Aziz Yıldırım Tezahüratlarını Kınadı

Batuhan
10.02.2014 - 16:01

Sivasspor Taraftarı Aziz Yıldırım Aleyhine Yapılan Tezahüratları Kınadı

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Serhan Kaburcuk, Sivasspor - Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım aleyhine yapılan tezahüratları kınadı.

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Serhan Kaburcuk, Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında yapılan 'Aziz Yıldırım şike yapsana' şeklindeki tezahüratın, Sivasspor taraftarına mal edilmemesini istedi.

Kaburcuk, dernekleri ve Yiğido Gençlik Taraftar Grubu adına yaptığı yazılı açıklamada, 'Pazar günü oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın demeçlerini üzüntüyle dinledik' ifadelerini kullandı.

Söz konusu tezahüratın, bazı kesimlerce derneklerine ve Yiğido Gençlik Taraftar Grubuna mal edilmek istendiğini ileri süren Kaburcuk, şunları kaydetti:

'Bu tezahürata, diğer taraftarlarımız ve içimizde bulunan, yaşları 18-20 arasındaki bazı taraftar arkadaşların da topluluk psikolojisiyle iştirak ettiğini gördük. Sonlandırılması için çok çaba harcamamıza rağmen bu tezahürata engel olunamadı. Bu tezahüratın, bazı kişilerce provokasyon amaçlı yapıldığını düşünüyoruz. Bu tarz tezahüratları yapan takım taraftarlarını da iyi bilmekteyiz. Bu tezahüratın 1967 Genç Taraftarlar Derneğimize, Yiğido Gençlik Grubuna ve büyük Sivasspor taraftarına mal edilmemesini istiyoruz. Bu tezahüratı yapan ve Sivasspor taraftarını zan altında bırakan insanları da kınıyoruz.'

'4 büyükler' olarak adlandırılan takımlar arasındaki rekabetin Sivassporlu taraftarları ilgilendirmediğini ifade eden Kaburcuk, takıma her zaman destek vermeye çalıştıklarına işaret ederek, bundan sonra da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ve Sivasspor'u desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

CNN TÜRK

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/dig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın