Görüş Bildir
Haberler
Simeone Chelsea Maçı Öncesi Konuştu

Simeone Chelsea Maçı Öncesi Konuştu

Fatih
21.04.2014 - 22:47

Simeone Chelsea Maçı Öncesi Konuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea’yi ağırlayacak Atletico Madrid, La Liga’nın zirvesinde bulunmanın özgüveni ile sahaya çıkacak.

Maç öncesinde basına açıklamalar yapan Arjantinli çalıştırıcı Chelsea karşısında oyuncularının daha sakin olacağını söyledi. İki takımın benzerlik taşıdığı yorumlarına ise, “İki takım arasında benzerlikler olduğu söylense de kesinlikle biz aynı değiliz.İspanya Ligi ve Premier Lig defans oyuncularının az gol atması konusunda benzerlik gösteriyor” dedi.

Chelsea karşısında detayların sonucu belirleyeceğini vurgulayan Simeone, şu ifadeleri kullandı: “Şu anda yarı finaldeyiz, maçın nasıl olacağını hayal edebiliyorum. Bu maçta teknik kalite, güç ve takım oyunu sonucu beilrleyecektir.”

Rakip takıma saygılı olacaklarını söyleyen Arjantinli teknik adam, “Tur bize bağlı, eksiklerimiizin farkındayız. Kusurları takım olarak örtmeye çalışacağız. İspanyol gazetelerinde çok büyük iddialar ortaya konuyor ancak mümkün olduğunca daha gerçekçi olunmalı. Gerçekleri konuşmak hem biz hem gazeteciler için daha iyidir.” sözleriyle düşüncelerini bildirdi.

Eski takımına karşı forma giyecek olan Fernando Torres için ise, “Fernando bu kulübü çok seviyor ve neler yaptığımızı her zaman önemsiyor. O muhtemelen maçta forma giyecek, taraftarlar onu desteklemese bile maç öncesinde ve maç sonrasında onu alkışlayacaktır. Atletico’nun kalbinde bambaşka bir yeri olan, sevilen bir kişi.” övgü dolu sözlerle bahsetti.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/21/simeone...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın