Görüş Bildir
Haberler
Silahlı Savaş Oyunu

Silahlı Savaş Oyunu

Bilal Öztürk
03.04.2015 - 16:15 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 16:35

2 Kişilik Silahlı Savaş Oyunu

Çocuklar son zamanlarda en çok 2 Kişilik Oyunlar oynamaktadır. Arkadaşıyla birlikte hem eğleniyor, hem zaman geçirebiliyor aynı zamanda bazı bilgilerle kendilerini geliştiriyorlar. Bu oyunumuz da malesef geliştirebileceğiniz tek şey taktiğiniz olacaktır. Çünkü düşmanları ya da birbirinizi yok etmek için sürekli saldırı yapmak yerine kendinizi de korumayı becermelisiniz. Başarılı olmadığınızda hemen stratejinizi değiştirerek farklı yolları deneyeceksiniz.

2 Kişilik Silahlı Savaş Oyunu içerisinde birbirinden farklı karakterler ve silahlar bulunmaktadır. İster karşılıklı olarak birbirinizle savaşabilir dilerseniz bir olarak düşmanlarınızla yüzleşebilirsiniz.

Seçim konusunda tamamen özgür olduğunuzdan dolayı istediğinizi seçme hakkınız bulunuyor. Aynı zamanda yakın dövüş sanatlarında da oldukça etkili olan karakterler silahlarının kurşunları bittiği zaman düşmanıyla yakın mesafede bulunmaya çalışacaktır. Hayatta kalmak ilk hedefiniz olurken düşmanları yok etmek size bağlıdır.

Silahlı Savaş Oyunu görsel olarak ilginizi çekmeyebilir ama kalite olarak harika diyebilirim. Bu müthiş savaşın parçası olmak sizin elinizdedir. Kendinizi ispatlamanın zamanıdır. İster bir asker isterseniz de ajan olarak dünyayı ele geçirmeye çalışacaksınız.

http://silahlioyun.net/

Kaynak: http://silahlioyun.net/silahli-savas-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Kişilik Silahlı Savaş Oyunu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın