Görüş Bildir
Haberler
Siirt'te Polis Lojmanlarına Saldırı

Siirt'te Polis Lojmanlarına Saldırı

adem kara
22.09.2014 - 09:46

Siirt'te bir grup, polis lojmanlarına el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldırdı. Mardin ve Gaziantep’teki gösterilere ise polis müdahale etti.

Siirt’in Barış Mahallesindeki Çakmak Polis Lojmanları önüne gelen bir grup, lojman önünde güvenlik önlemi alan polis noktasına el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldırdı. Polisin havaya ateş açmasıyla kaçan göstericiler, bir süre sonra tekrar toplandı. Grup, güvenlik güçlerinin gazlı müdahalesiyle ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Olayda yaralanan olmazken, polis araçlarında maddi hasar meydana geldi.

Nusaybin’de gösteriye müdahale

Mardin’in Nusaybin ilçesinde toplanan bir grup, Çağ Çağ Caddesi'ni barikat kurup trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen güvenlik güçlerine taş, havai fişek ve molotofkokteyliyle saldıran grup, biber gazı ve basınçlı su kullanılarak dağıtıldı.

Grup ara sokaklara dağılırken bir kişi, gözaltına alındı.

Zeynel Abidin Mahallesindeki Sevgi Yuvası Anaokulu ise bir grup tarafından molotofkokteyliyle yakılmak istendi. Saldırıda okulun 2 sınıfında hasar oluştu.

Gaziantep’te izinsiz gösteri

Gaziantep'in Beybahçe Mahallesi'nde toplanan yüzü maskeli bir grup, çöp konteynerleri ile yolu trafiğe kapatarak güvenlik güçlerine saldırdı. Polise taş atan gruba, TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Olayın yaşandığı mahalleye çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Gruptakiler polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.

Kaynak: AA

Kaynak: http://staff.aljazeera.com.tr/haber/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0