Görüş Bildir
Haberler
Sigara İçiyor Diye Saldırıya Uğrayan Genç Konuştu: 'Peşini Bırakmayacağım'

Sigara İçiyor Diye Saldırıya Uğrayan Genç Konuştu: 'Peşini Bırakmayacağım'

İstanbul Fatih'te Gökay Çetin'i 'Ramazan'da sigara içiyor' diyerek yumruklayıp komaya sokan saldırganın Ufuk Tekel olduğu ortaya çıktı. Ufuk Tekel'in olaydan sonra mahkemeye bile sevk edilmeden polisten serbest bırakılmasına tepki yağdı.Çetin, 'olayın peşini bırakmayacağım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Fatih'te bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler izleyenlerin adeta kanını dondurmuştu.

Mağazanın çalışanı Gökhan Çetin, molada dükkanın önüne çıkarak sigara içerken, karşıdan gelen ve Fatih'de bir büfe işleten Ufak Tekel isimli kişinin 'Ramazanda sigara içiyor' gerekçesiyle yumruklu saldırısına uğramıştı.

Başına çok şiddetli bir yumruk darbesi alan Çetin, olay sonrasında 9 gün komada kalmıştı. Saldırgan Ufuk Tekel ise polis tarafından aynı gün serbest bırakılmıştı.

Hadise sosyal medyada büyün yankı bulmuş ve 'Saldırganın ceza alması için ille mağdurun ölmesi mi lazım?” şeklinde tepki gösterilmişti.

Posta'da yer alan habere göre, konuyla ilgili açıklama yapan Gökhan Çetin, “Davacı oldum. Hak ettiği cezayı alana kadar peşini bırakmayacağım” diye konuştu.

O anlar güvenlik kamerasına bu şekilde yansımıştı

6 yıl hapis gerektiriyor

Ceza Kanunu’na göre, bir kişinin sağlığının ya da algılama yeteneğinin kaybolmasına neden olan kişi 3 yıl hapis cezası alıyor. Eğer saldırıya uğrayan kişinin yaşamı tehlikeye girmişse ceza 6 yıla çıkıyor.

Posta, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mortal Dance

O yargıcıda ülkenin adaletinide s.keyim artık! Senin özgürlüğünü kısıtlamıyorsa sanane be hayvan! Böyleleride müslümanım diye geçinir cahilin hasıdır aslında... Devamını Gör

Tyotu10

Peşini bırakma tabii.Böyleleri oruç tutuyor da ne oluyor?

Pasif Kullanıcı

Git gide karanlığa gömülüyoruz bunlara alışın Işid mantığının 1. level hali bu