Görüş Bildir
Haberler
Sherlock Hayranlarına Müjdeli Haber!

Sherlock Hayranlarına Müjdeli Haber!

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch, başrolünde oynadığı ve bütün dünyanın hayranlıkla izlediği Sherlock dizisi hakkında ipuçları verdi.Yıllardır sorduğumuz 'Sherlock ne zaman başlayacak?' sorusu sonunda yanıt buldu. İzleyicilerini yıllarca bekleten dizinin Ocak ayında sevenleriyle buluşacağı açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllardır bekleniyor

Yıllardır bekleniyor

İlk bölümü 25 Temmuz 2010 yılında gösterime giren dizi, altı yıl içerisinde sadece üç sezon ile seyirci karşısına çıktı. Dizinin dördüncü sezon çekimleri nihayet tamamlandı. Müjdeli haber, yapımın yönetmeni Benjamin Caron tarafından bizzat Instagram sayfasında duyuruldu.

Başrollerinde Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ı izlediğimiz Sherlock’un Ocak’ta yayınlanacak olan yeni sezonunda kadroya eklenen yeni isimse kötü adam olarak izleyeceğimiz ünlü oyuncu Toby Jones.

Benedict Cumberbatch dizi hakkında şunları söyledi

Benedict Cumberbatch dizi hakkında şunları söyledi

Sinema ve dizi sitesi Collider’e konuşan oyuncu, dizinin geleceği hakkında konuştu. Yapımın ne kadar devam edeceği sorusuna Cumberbacth, ‘Göreceğiz… Geri dönmek harika bir his. Geleceğin neler getireceğini kimse bilemez. Konu sadece bizim ne istediğimiz değil. Dizi için doğru olanın ne olduğu ve final kararı bu yüzden oldukça dikkatli alınmalı.’ diyerek cevap verdi.

Son olarak birçok kişinin hayatına Sherlock olarak giren Cumberbatch, yakın zamanda Doctor Strange ile de karşımızda olacak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
14
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın