Görüş Bildir
Haberler
Shadow Of Mordor'dan Deli Dolu Oyun İçi Video

Shadow Of Mordor'dan Deli Dolu Oyun İçi Video

Onedio Medya
24.01.2014 - 12:23

Shadow Of Mordor'dan Deli Dolu Oyun İçi Video

Aralık ayında karşımıza çıkan, bizi şaşırtan ama heyecanlandırmaktan da geri kalmayan aksiyon oyunu Shadow of Mordor, artık hatlarını daha net çiziyor.

Her ne kadar alfa öncesi (pre-alpha) olsa da bir oynanış videosu çıktı karşımıza, daha çok Nemesis Sistemi'ni ve oyunun genel aksiyon yapısını gösteriyor.

Yönettiğimiz karakter Talion'un bir assassin misali binalara tırmanışını, sessice ilerleyişini, binaları birbirine bağlayan alanlarda gezişini gördükten sonra saldırıya geçiyor, daha önce Talion'la karşılaşmış ama sağ kaldığı için rütbe atlamış olan Uruk düşmanımıza yöneliyoruz. Bu esnada ise Batman oyunlarındaki gibi akıcı, dinamik dövüş sistemimiz var elimizin altında. Tabii video burada bitmiyor, aksine daha yeni başlıyor diyebilirim.

Nemesis Sistemi, zaten dergide de işlediğimiz üzere böyle bir yapıya sahip. Yani sizinle karşılaşan düşmanların, karşılaşmaya dair anıları ve kazanımları oluyor. Hem iyi, hem kötü şekilde.

Neyse, hem videoyu daha fazla açık etmemek, hem de sizi o güzel görsellikten mahrum bırakmamak için aşağıya davet ediyorum.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36333-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın