Görüş Bildir
Haberler
Senin Zihnin Hangi Ünlü Kadın Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Zihnin Hangi Ünlü Kadın Gibi Çalışıyor?

Trex
13.07.2016 - 11:15

Geçmişten günümüze kadınlar, erkeklerin hükmettiği, cinsiyet eşitsizliğinin  sürdüğü dünyada büyük işler başardı, adından sürekli söz ettirdi. Ama özgür ruhlarıyla bu dünyada biz de varız dediler. Peki senin zihnin bu kadınlardan hangisi gibi çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle beğenilerini soralım. Şu erkeklerden biriyle akşam yemeği yiyeceksin ama hangisi?

2. Peki bu ayakkabılardan hangisi?

3. Sana yalan söylediğini anladığın insana nasıl davranırsın?

4. Yeniden doğsan farklı bir ismin olsun ister miydin?

4. Yeniden doğsan farklı bir ismin olsun ister miydin?

5. Internet ortamında tanıştığın bir sevgilin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi doğaüstü güç tüm insanlarda olsun isterdin?

7. Son olarak bu tweete 5 üzerinden puan verin.

7. Son olarak bu tweete 5 üzerinden puan verin.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kleopatra!

Kleopatra!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Kleopatra gibi çalışıyor. Sen zekasıyla her zaman bir adım önde olanlardansın ve bunun farkındasın. Zekanın kıymetini biliyorsun. Nerede ne zaman nasıl kullanacağını çok iyi ayarlayabiliyorsun. Ayrıca kimin senin hakkında ne dediği çok umrunda değil. Sende özgüven tavan! Sen başkaları için değil kendin için yaşıyorsun.. Kimseye kendini kanıtlamak zorunda da değilsin. Sen bir ortama girdiğinde yer titriyor adeta. Senin gibi zeki bir insan tutukularına da söz geçirebilirse yer gök seni konuşur ;)

Lady Gaga!

Lady Gaga!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Lady Gaga gibi çalışıyor! Ondaki bu sıra dışı tarzı ve cesur tavırları sende de görmek mümkün. Çünkü zihnin özgür. Kurallar kanunlar seni bağlamıyor. İçinde yaşadığın toplum sana dar geliyor. Yırtarsın dağları enginlere sığmaz taşarsın ama tesis yok :( Ayrıca sen her zaman adaletten, dayanışmadan, eşitlikten yanasın. Adeta tüm güzel erdemlerin vücut bulmuş en ideal halisin. Kişilerin seçimlerinden, karakterlerinden ya da dış görünüşlerinden ötürü yargılanmalarına asla tahammül edemezsin ve bunu gördüğün her ortamda sesini yükseltir, tepkini ortaya koyarsın. Son olarak zihnin özgür olduğu için sana çılgın diyenler olabilir ama UM RUN DA değil. ;)

Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Yıldız Tilbe gibi çalışıyor! Senin zihnin her zaman duygularının esiri. Her ne kadar zeki ve akıllı bir insan da olsun duyguların sana hükmediyor. Sen aşk acısının en derinini bilen, yaşayan ve hep yanlış anlaşılan kadınsın. Bazen insanların seni hafife aldığı küçümsediği oluyor ama hepsini şaşırtmayı başarabiliyorsun. Seni hafife almanın ne demek olduğunu dünyalara gösterebiliyorsun. Neden mi? Çünkü analitik düşünme becerin çok yüksek. Deliliğe vurduğundan çevrende bu pek hissedilmiyor. Damarına basılmasın basılınca kıyametler kopabiliyor. Ayrıca kimselere eyvallahın yok PEZEVENKLER dahil!

Virginia Woolf!

Virginia Woolf!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Virginia Woolf gibi çalışıyor. Sen sanatçı ruhlu bir insansın. En zor şartlarda bile naiflikten taviz vermiyorsun. Çoğu derdinden, sıkıntından yazarak kurtuluyorsun, yazı yazarken kendini buluyorsun adeta. Müthiş bir pratik zekaya sahipsin. İmkansızlıklar arasında bile nasıl başarılı olacağını, eğer istersek her şeyi yapabileceğimizi gösteriyorsun. Empati yeteneğin de oldukça gelişmiş. Senin için cinsiyet ayrımcılığı çok büyük bir sorun, herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyor ve daha adaletli bir dünya istiyorsun.

Hürrem Sultan!

Hürrem Sultan!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Hürrem Sultan gibi çalışıyor. Sen tutukuların insanısın. Tutkularının esirisin ama bu esaret seni dünyadan koparmıyor, adeta dünyayı tutkularının esiri haline getiriyor. Bir insana aşık olduğun zaman müthiş kıvrak zekanla onu elde edebiliyorsun. Senin dize getiremeyeceğin kimse yok. Sadece aşk hayatı mı? Elbette hayır. Gündelik yaşamda olsun iş hayatında olsun kimse ama kimse senin önünde duramaz. Kafana bir şeyi koydun mu, feriştahı gelse seni durduramaz. Her türlü entrikayı, dalavereyi çevirir, yine istediğini alırsın. Sen Hürrem'sin dağları saraylar sana dar gelir ;)

Tezer Özlü!

Tezer Özlü!

Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Tezer Özlü gibi çalışıyor. Öncelikle sen bilgesin. Bu bilgelik, çok okumadan-çok görüp geçirmenden de gelmemekte. Sadece bir insana, o buğulu ve pek manidar gözlerinle baktığında, onun ruhunun derinliklerini görebiliyorsun. Sezgilerin çok kuvvetli. İnsana dair her şeye ilgilisin. 'Yaşamın ucunda' yaşıyorsun ayrıca. Zaten, küçükken bile, hep 'uç' bir insan oldun, ki bazıları uçlarda yaşar. Hassasiyetin ucunda... İnceliğin ucunda... Aşkın-ayrılığın ucunda... Ve dahi bir uçurumun ucunda!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
792
301
218
128
47
38
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

#2 Kadınız diye illa topuklu mu giymemiz gerekiyor? Dünyanın en rahatsız edici ve can yakan şeyi amk

Ela

Hürrem Sultan! Hürrem Sultan! Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Hürrem Sultan gibi çalışıyor. Sen tutukuların insanısın. Tutkularının esirisin ama bu ... Devamını Gör

ZESO

Lady Gaga!Verdiğin cevaplara göre senin zihnin Lady Gaga gibi çalışıyor! Ondaki bu sıra dışı tarzı ve cesur tavırları sende de görmek mümkün. Çünkü zihnin öz... Devamını Gör