Görüş Bildir
Haberler
Semih: "Yine Olsa Yine Yaparım"

Semih: "Yine Olsa Yine Yaparım"

Fatih
22.02.2014 - 22:30

Semih: "Yine Olsa Yine Yaparım"

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, Beşiktaş zaferini değerlendirdi ve yaptığı centilmence hareket hakkında konuştu.

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde büyük bir centilmenlik yapan Semih Kaya, karşılaşmayı değerlendirdi.

Genç stoper, 'Bunlar gerçekten futbolda olması gereken güzel seyler. Derbi bile olsa sonuçta pozisyonda top bana çarpmıştı. Cüneyt hoca sordu ben de normal olarak doğruyu söyledim ve korner verdi. Belki o korner gol de olabilirdi, ama iyi ki söyledim. Topun benden çıktığını söylemesem haksız bir galibiyet almış olurduk. Ben öyle düşündüm. Kazandığımız için mutluyuz. Futbolda bence herkesin böyle yapması lazım. Karakterim ve kişiliğim haksız bir galibiyeti kabul edemezdi. Elime ceza sahasında çarpsaydı da söylerdim.' dedi.

Yaptığı centilmenliğin doğru bir karar olduğunu söyleyen Semih, 'Mecbur olarak söylemem lazim, her yerde kamera var her şey ortada. Hem haksız bir kazanç olurdu hem de bir daha Cüneyt hocanın yüzüne nasıl bakardım diye düşündüm. Yine olsa aynı şeyi yaparım.' diye konuştu.

Beşiktaş'ı devirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden sarı kırmızılı savunmacı, 'Beşiktaş önümüzdeydi, iy imücadele ettik. İlk yarının başlarında bocaladık, ancak devreyi galip bitirdik. İkinci yarı da maç ortada geçti. Beşiktaş gerçekten kaliteli bir takım ve inanılmaz mücadele ediyor. Onları da tebrik ediyorum. Güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyor ve umuyorum.' şeklinde konuştu.

VEYSEL: DAHA DA ÇOK KAZANMAK İSTİYORUZ

Sarı kırmızılı ekibin yeni transferlerinden Veysel Sarı ise, 'Beşiktaş çok iyi bir takım olmuş. Kazanmak için en az onlar kadar mücadele etmemiz lazımdı. Seyircimizin önünde çok şükür kazandık. Daha iyi oynayıp daha çok kazanmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

‎Penaltı pozisyonunu da yorumlayan Veysel, 'Top bana geldiğinde Dany bana kayarak müdahele yaptı. Ben onu geçip orta yapacaktım. Niyetim buydu, ancak beni yere düşürdü. Penaltı haklıydı. Hak ederek kazandık. Beşiktaş'ı da çok tebrik ediyorum. Kaliteli bir maç oldu.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın