Görüş Bildir
Haberler
Selfie Yaygınlaşınca Estetiğe Rağbet Arttı

Selfie Yaygınlaşınca Estetiğe Rağbet Arttı

Sağlığım İçin
16.11.2014 - 01:13 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 16:39

Operatör Dr. Bekir Sivri, sosyal medyada facebook ve selfie’nin yaygınlaşmasıyla birlikte fotoğrafta güzel görünmek isteyenlerin estetik operasyonlara ilgisinin arttığını belirtti.

Dr. Bekir Sivri, “Günümüzde sadece gerçek yaşamda güzel, fit ya da yakışıklı olmak yetmiyor. Fotoğraflarda da iyi görünmek yani fotojenik olmak bir gereklilik gibi. Aslında sanıldığından çok Dr. Bekir Sivri, daha önemli bir kavram ve gelişen iletişim dünyasında önemi daha da artıyor” diye konuştu.

20 VE 40 YAŞ ARASI YAYGIN

Dr. Bekir Sivri, özellikle 20-40 yaş arası kişilerde yüz bölgesine yönelik müdahaleler için başvuruların çoğaldığına dikkat çekerek şöyle dedi: “Özellikle gençlerin kullandığı sosyal medya, 20-40 yaş arası bireyleri daha iyi görünmek için yapılan müdahalelere yönlendiriyor. Fotoğraf karelerinde ağırlıklı olarak yüz ve saçlar göründüğünden, yüz güzelliğine yönelik işlemler, burun ameliyatı, kepçe kulak ameliyatı ve saç ekimi uygulamaları talep ediliyor. Erkekler ağırlıklı olarak saç ekimini tercih ederken kadınlar önceliği burun ameliyatına veriyor.”

Kaynak: http://sagligimicin.com/selfie-yaygin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın