Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polisin Yakınlarından Sitem

Şehit Polisin Yakınlarından Sitem

Onedio Medya
15.03.2014 - 17:34 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 19:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehit Polisin Yakınlarından Ders Gibi Sözler

Tunceli'de önceki akşam Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için yapılan gösteriler sırasında görev başında kalp krizi geçirirek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ, içine Elazığ'da Abdullahpaşa Batı Sitesi Camisi'nde taziye kuruldu.

'BANTROLSÜZ CD'Yİ KABUL ETMEDİ'

Şehit Küçüktağ'ın dayısı emekli öğretmen 58 yaşındaki Fethi Dağ, şehit yeğeninin fakirlik içinde büyüdüğünü babasının kömür işletmelerinden emekli işçi olduğunu belirterek, şunları söyledi: 'Böyle çocuk yerküre üzerinde çok az bulunur. Sanatçılarımıza sesleniyorum. Ahmet’i şehit verdik. Verdiğimiz şehit şöyleydi. Kuzeni kendisine müzik CD’si hediye ediyor. Ahmet 'bunu nerden aldın' diyor, 'internetten indirdim’ deyince, 'bunun bandrolü ödenmemiş, ben bu CD’yi kullanmam' diyor. Bir defa bu millet böyle bir çocuk kaybetti. Bunu söyleyeyim. İkincisi bunun hiçbir sağlık problemi yok. Hastanede yatışı yok. Kalbinde pil yok. Bunlar bizi yaraladı, bizi çok üzdü. Bu iddiaların bu çocukla, bu çocuğun sağlığıyla hiçbir alakası yoktur. Ölen diğer çocuk Burak ve Berkin de bu ülkenin çocuğudur. Ona da üzüldük. İnanıyorum ki Türkiye bize üzüldü ama bizim içimiz yandı. Bizim üzüntümüzü biz kelimelerle ifade edemeyiz. Tekrar ifade ediyorum lütfen herkes bize inansın. Onun sırtından prim yapılmasın. Hiç kimse onu aşağılamasın. Çünkü aşağılayan mesajlar da varmış twette bize gelen bilgilere göre. Ülkesini seven, hiçbir ideolojik bağlantısı olmayan, hiç kimseyle bağlantısı olmayan, kendi başına fakir fukara evladı, bir Anadolu insanı. Sokaktaki insanlara da sesleniyorum. Bu ülkenin güneşi bize hepimize yeter. Bu ülkenin suyu hepimize yeter. Bu coğrafya hepimizin karnını doyurur. Lütfen büyüklerinizi dinleyin. Evlerinize çekilin. Bu ülkeyi hep beraber yalanabilir güzel bir ülke haline getirelim' dedi.

BURAKCAN'IN BABASI ARAMIŞ

Şehit Küçüktağ'ın akrabası İlyas Özdemir ise Okmeydanı'nda tabanca ile vurularak öldürülen Burakcan Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nun baba Süleyman Küçüktağ'ı arayıp başsağlığında bulunduğunu söyledi. Özdemir, 'Benim söyleyeceğim tek şey var. Artık ölüler üzerinden rant değiştirenler kahrolsun. Lütfen artık ölüler üzerinden kimse rant devşirmesin. Bizim tek istediğimiz budur. Ölülerimizi kimse istismar etmesin. Bu evladımızın herhangi bir cemaatle, herhangi bir mezheple şuyla buyla bir alakası asla yoktur. Tertemiz, pırlanta gibi vatanını milletini seven bir evlattır. Yom efendim tayini çıkmış ta, tayini durdurulmuş ta işte ölüme götürülmüş de bunların hepsi yalandır. Asla hakikatle ilgisi yoktur. 3 yıl mecburi hizmeti vardı, mecburi hizmeti dolduktan sonra bizzat geçen sene kendisi bana dedi ki ‘ağabey ben ikinci şark hizmetimi de tamamlamak için tayin istemeyeceğim’ dedi. Yani kinci şark hizmetini yapıyordu' dedi.

Gülbin YILDIZ-Faruk KARABULUT/ELAZIĞ,(DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/sehit-polis-ahm...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0