Görüş Bildir
Haberler
Seedorf'un Yerine Drogba

Seedorf'un Yerine Drogba

Fatih
23.01.2014 - 19:31

Flaş Gelişme! Seedorf'un Yerine Drogba!

Seedorf'un yerine Drogba'yı istiyorlar...

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba’yı isteyen kulüpler arasına Botafogo da katıldı. Son günlerde Lodeiro’nun Beşiktaş’a transferi nedeniyle Türkiye’de ismi sık sık anılan kulübün başkanı Mauricio Assumpçao yaptığı açıklamada Drogba ile ilgilendiklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl bu yönde bir fırsatın eline geçtiğini söyleyen Assumpçao, “Geçen yıl FIFA’nın İsviçre’deki merkezine gittiğimde, Drogba’yı getirme ihtimalim vardı. Görüşmelere başlamıştık. Oyuncu da Brezilya’ya gelmeye sıcak bakıyordu. Kafamızdaki düşünce Seedorf’un yerine yeni bir dünya yıldızı getirmekti. Ancak olmadı” dedi.

Son olarak Seedorf’un oyunculuktan antrenörlüğe terfi ettiği geçtiğimiz haftanın ardından yeni bir Dünya klası oyuncu arayışının yeniden gündeme geldiği belirtildi. Başkan, “Takımda bir idole sahip olmak çok önemli bir şey. Taraftarları tatmin edecek bir yıldız isim için arayışlarımız sürüyor” diye konuştu. Drogba’nın sözleşmesinin bitiminde koşullarının uygun olması durumunda Botafogo tarafından yeniden gündeme alınabileceğine dikkat çekildi. Drogba’ya Brezilya’dan daha önce de Santos ve Palmeiras gibi takımlar da ilgi göstermişlerdi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın