Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlılardan Fikret Orman'a Protesto

Beşiktaşlılardan Fikret Orman'a Protesto

Fatih
28.01.2014 - 20:42

Beşiktaşlılardan Fikret Orman'a Protesto

Beşiktaşlı taraftarlar, tedavisi süren Süleyman Seba için toplandı ve hastaneye gelen Fikret Orman'a da tepki gösterdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, tedavisi devam eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için hastane önünde toplandı.

Seba’nın tedavi gördüğü Koç Vakfı Amerikan Hastanesi önünde toplanan yaklaşık 30 taraftar, hastane girişine çiçek bırakırken, Beşiktaş bayrağı ve “Bu taraftar sana minnettar, başkanların başkanı” yazılı afişler astı. Bu arada Seba’yı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman hastaneden çıkarken, Beşiktaşlı taraftarlar Başkan Orman’a sırtlarını dönerek protesto etti. Fikret Orman arabaya binip ayrıldığında ise taraftarlar alkışladı.

Bu arada Başkan Fikret Orman yaptığı kısa açıklamada, tedavisi devam eden Süleyman Seba’nın durumunun daha iyiye gittiğini söylerken, Süleyman Seba’nın yeğeni ve siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da, “Şu anda başkanımız yoğun bakımda. Temennimiz, arzumuz, inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması. Bütün taraftarların dualarını bekliyor” ifadesini kullandı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/28/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Seba'nın Tedavisi Sürüyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman ve yöneticiler, Seba'yı hastanede ziyaret etti. 

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın tedavisine Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde devam ediliyor.

Süleyman Seba'ya refakat eden yeğeni ve eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Seba'nın durumunda günün başından bu yana herhangi bir değişim olmadığını kaydetti.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Havutçu, 'Saat 16.00 civarında, doktorlar kendisinin son durumuna ilişkin geniş çaplı bir konsültasyon yaptılar. Bu konsültasyon sonucunda, sayın başkanımızın durumunun 3-4 gün daha takip edilmesi kararlaştırıldı. Durumuyla alakalı gelişmeler 3-4 gün daha izlenecek ve bu bekleme süresinin ardından tedaviye nasıl devam edileceği kararlaştırılacak' dedi.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve siyah-beyazlı yöneticiler, Süleyman Seba'yı hastanede ziyaret etti.

Ahmet Nur Çebi, Seba'nın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiklerini söyledi.

Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun, TFF Yönetim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi yönünde aldığı kararı onamasını ise, 'İstediğimiz bu değildi. Sonuç itibariyle karar böyle alınmış. Çıkıp oynayacağız. Hayırlı olsun' şeklinde değerlendirdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın