Görüş Bildir
Haberler
Samsung'un Yeni Saati Android Wear ile Çalışacak

Samsung'un Yeni Saati Android Wear ile Çalışacak

Batuhan
23.06.2014 - 15:00

Samsung'un Yeni Saati Android Wear ile Çalışacak

Samsung, Android Wear işletim sistemine sahip akıllı saatler üzerinde çalışıyor ve bunları Google I/O konferasında tanıtmayı planlıyor.

Google, Android işletim sisteminin giyilebilir cihazlar için olan sürümü Android Wear’ı geçtiğimiz mart ayında duyurdu. Ardından Motorola ise Android Wear işletim sistemli Moto 360′ı görücüye çıkardı. Sürpzi olmayan bir şekilde HTC, LG, Asus gibi üreticilerin de Android Wear destekli akıllı saatlerini bu yıl içinde piyasaya süreceği belirtiliyor. İddialara göre, Tizen ile kendi yolunu çizmeyi deneyen Samsung da Android Wear ile çalışan akıllı saatler üzerinde çalışıyor ve bu cihazları Google I/O etkinliğinde tanıtacak.

Samsung’un konferansta tanıtmak için farklı işlemcilerle çalışan iki akıllı saat hazırladığı söyleniyor. Bu akıllı saatlerden biri firmanın kendi işlemcisi Exynos, diğeri ise Qualcomm Snapdragon işlemci ile çalışacak.

Samsung, ilk akıllı saati Galaxy Gear’da Android işletim sistemi kullanmış ancak, kısa pil ömrü yüzünden aldığı eleştirilerle cihazın ikinci neslinde Tizen işletim sistemini tercih etmişti.

LG G Watch ve Moto 360′ın da resmi olarak I/O etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0