Görüş Bildir
Haberler
Samsung'un Neredeyse Tüm Uygulamaları iOS'e Geliyor

Samsung'un Neredeyse Tüm Uygulamaları iOS'e Geliyor

Onedio Medya
26.01.2016 - 18:51 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 18:58

Yeri geldiğinde birbiriyle kıyasıya rekabet eden, yeri geldiğinde ise birçok önemli ortaklığa imza atan Apple ve Samsung, görünüşe göre bu yıl hiç olmadığı kadar bir araya gelecek. Apple’ın pazardaki büyük payından yararlanmak isteyen ve daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlayan Samsung, uygulamalarını iOS için de sunmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

SamMobile’ın haberine göre Samsung’un Gear Fit Manager uygulaması iOS platformunda yerini alacak. Böylece Gear S2 gibi Gear Fit cihazları da iOS kullanıcılarının kullanımına sunulacak. 

Ayrıca Samsung’un beğenilen sağlık uygulaması da yine App Store’da indirmeye sunulacak. Giyilebilir cihazlardan toplanan veriler burada görülecek ve takip edilebilecek. Bunların yanı sıra Remote Controlve Family Square adlı uygulamaların da iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacağı söyleniyor. 

Galaxy View‘ı uzaktan yönetmeyi sağlayan bu uygulamalar aracılığıyla iPhone üzerinden istenen içeriğin Samsung’un dev tabletine aktarılabileceği belirtiliyor. Samsung’un Level serisi kulaklıkları için geliştirilen uygulamanın da iOS’e uyumlu hale getirileceği ve artık iOS kullanıcılarının da bu kulaklıkları kullanabileceği dile getiriliyor.

Bunların yanı sıra Smart Camera uygulamasıyla akıllı kameraların kontrol edilebileceği ve alınan görüntünün başka bir cihaza aktarılabileceği de söylenenler arasında. 

Güvenilir kaynaktan alındığı belirtilen bu söylentilerin ne zaman gerçeğe dönüşeceği ve uygulamaların hangi tarihte App Store’daki yerini alacağı bilinmiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
21
10
7
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın