Görüş Bildir
Haberler
Samsung Model Çeşitliliği Konusunda Lider

Samsung Model Çeşitliliği Konusunda Lider

Ulaş
16.06.2014 - 20:37

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, Android telefon çeşitliliği konusunda lider olduğu ortaya çıktı. Samsung'un toplam 114 adet Android'li telefonu bulunuyor.

Android işletim sisteminin yaygınlaşması ve gelişmesinden sonra telefonve tablet piyasasına çeşitli firmalar giriş yapmıştı. Teknik özellikleri ile isminden söz ettiren Android cihazların yanında düşük donanımlı girişseviyesine hitap eden Android cihazlar da piyasada bulunuyordu.

En fazla model Samsung'da

Tüm seviyeye hitap eden Android telefon üreticisi denilince çeşitlilikbakımdan akla ilk gelen firma Samsung oluyordu. Açıklanan rakamlara göre Güney Koreli teknoloji devenin satışa sunmuş olduğu telefonlar ilepiyasadaki en fazla modele sahip olan firma olduğu kanıtlandı.

Samsung'un toplamda Android işletim sistemine sahip 114 adet farklımodeli bulunuyor. Giriş, orta ve üst seviyeye hitap eden 114 adet Android'li telefonun piyasada yaratmış olduğu etki tahmin edeceğiniz gibi bir hayli büyük. İlerleyen aylarda Samsung'un telefon çeşitliliğini Galaxy S5 mini ve Galaxy Note 4 modelleri ile arttıracağını düşünüyoruz.

  • Shiftdelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/samsung-model-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0