Görüş Bildir
Haberler
Samsung Ebola İçin 3000 Galaxy Bağışladı

Samsung Ebola İçin 3000 Galaxy Bağışladı

ATKN
22.10.2014 - 16:07

Samsung, dünyayı tehdit eden Ebola virüsüyle savaş için Birleşmiş Milletler'e 3000 adet Galaxy S3 Neo bağışladı. 1 Milyon dolar olan bu bağış, daha etkin bir mücadele sağlayacak.

Akıllı telefonlar pek çok açıdan hayatımızı kolaylaştıran üstün teknolojiye sahipler. Esasında her yıl en yeni çıkan telefonu almaya çalışsak da, zor durumlarla mücadelede 1 hatta 2 yıl önceki akıllı telefonlar bile oldukça yeterli performansı sergileyebiliyorlar.

Dünyayı kasıp kavuran Ebola virüsü , son yılların en büyük tehditi olarak görülüyor. Bu virüse yakalanan kişiler, henüz bir ilaç ya da aşı bulunamadığı için hayatını kaybediyor.

Dünyayı kırmızı alarm durumuna sokan bu virüs için Samsung , büyük bir bağış yaptı. 3000 adet Galaxy S3 Neo modelini Birleşmiş Milletler' e bağışlayan Samsung , Ebola'yla mücadele için yardım sağlamış olacak.

Ebola ile savaşan sağlık personelin tıbbi veri toplama ve iletişim konularına yardımcı olacak telefonlar, ayrıca tecrit altında tutulan hastaların aileleriyle iletişimde de kullanılabilecek.

Belki telefon ne alaka denilebilir ama Birleşmiş Milletler 'in Ebola ile savaş konusundaki iletişim ayağı kısaca Galaxy S3 Neo modeliyle sağlanmış olacak.

Galaxy S3 Neo , 2012 yılında çıkan Galaxy S3'ün biraz yenilenmiş hali denilebilecek bir model. 1 GB RAM yerine 1.5 GB RAM ile gelen Neo, Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak olmasıyla S3'ten ayrılıyor.

Android ekosisteminin en çok satan akıllı telefonu olan Galaxy S3 ise hala kullanımda olan geçerli bir telefon.

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/samsung-ebola-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın