Görüş Bildir
Haberler
Şampiyon Son Maçta Belli Olacak

Şampiyon Son Maçta Belli Olacak

Fatih
16.06.2014 - 21:50

Şampiyon Son Maçta Belli Olacak

Abdi İpekçi Arena'da karşılaşan Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker'in mücadelesinde kazanan ekip sarı kırmızılılar oldu.

Türkiye Basketbol Ligi final serisi altıncı maçında Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker karşılaştı. Fenerbahçe Ülker'in yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edeceği maçı Galatasaray Liv Hospital 85-77 kazandı.

Maça iyi başlayan ekip Galatasaray Liv Hospital oldu. İlk periyotu 24-13 üstün kapatan sarı kırmızılılar özelikle Arroyo'nun sayılarıyla etkili oldu. İkinci çeyrekte ise Fenerbahçe Ülker farkı azalttı. Emir Preldzic'in skorer oyunu ile iki ekip soyunma odasına 40-38'lik skor ile gitti.

Üçüncü periyotta Fenerbahçe Ülker ilk defa öne geçti, Özellikle şut isabetinde sorun yaşayan sarı kırmızılılar bu periyotu 58-60 geride kapattı. Son periyota ise Galatasaray liv Hospital fırtına gibi başladı. Bonsu'nun üst üste smaçlarıyla son periyota başlayan sarı kırmızılılar vitesi azaltmadı ve farkı 4 dakika kala 12 sayıya çıkardı (74-62) Bu periyotta Bonsu çok etkili bir performans ortaya koydu. Son dakikalarda fark 4 sayıya kadar inse de Arroyo ve Bonsu'nun serbest atışlarıyla Galatasaray Liv Hospital mçaı 85-77 kazandı.

Serinin yedinci ve son maçı Ülker Sports Arena'da 19 Haziran Perşembe günü saat 21.00'de oynanacak. Bu maçı kazanan ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/tbl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0