Görüş Bildir
Haberler
Fahrettin Koca'nın 'Belirti Göstermeyen Pozitif Vakalar Tabloda Yer Almıyor' Açıklaması Gündemde

etiket Fahrettin Koca'nın 'Belirti Göstermeyen Pozitif Vakalar Tabloda Yer Almıyor' Açıklaması Gündemde

Batuhan
30.09.2020 - 21:17

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip Koronavirüs salgının seyrine ilişkin olarak yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Bakan Koca 'vaka ve hasta' kavramlarının ayrımına dikkat çekerken, günlük olarak paylaşılan tabloda, sadece semptom gösterenlerin yer aldığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koca, 'Her vaka hasta değildir, testi pozitif olup semptom göstermeyen var. Bunlar çoğunluğu oluşturuyor. Günlük verilen, daha doğrusu hasta sayısı sadece hastaneye yatan hasta sayısı değildir. Hasta olarak semptomu olan kişilerden bahsediyoruz. Semptomu olan, hastanede yatmayan ve yatan kişileri günlük hasta sayısı olarak vermiş oluyoruz' diye konuştu.

İşte o açıklama 🎥

Detaylar için📌

Türk Tabipler Birliği: "Gerçekleri gizlediniz"

Türk Tabipler Birliği: "Gerçekleri gizlediniz"

Bakan Koca'nın açıklamalarına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Bakan Koca'nın açıklamalarına sosyal medyadan da tepkiler geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
205
57
34
23
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aykut Ardıç

Yurt dışında her ikisi de açıklanıyor o yüzden bizim de hepsini açıklamamız lazımdır .Troller gibi koyun değiliz ve salgını iğrenç yönettiğinizin farkındayız

Halil Değerli

Tabloyu kırpa kırpa birşey kalmadı ki... ..... Bir ay içinde tabloya yazacak hasta olmayacak ama hastanelerde boş yatak aranacak.... ..... Okulları açmayın..... Devamını Gör

EEC

Biri ne de güzel açıklamış; ‘bizim korkmamız gereken hastane’de yatanlar değil ki, dışarıda gezen pozitifler.’ Bu durumda tedbir elden gideyyah sayın bakanım (: