Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok? Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman? Sadakatsiz Bu Akşam Yok mu?

Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok? Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman? Sadakatsiz Bu Akşam Yok mu?

Her hafta Çarşamba  günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi  Sadakatsiz, bu haftanın yayın akışında yer alıp almayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni yıl itibariyle her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok dizi yayın hayatına kısa süreli bir ara veriyor. Peki, Sadakatsiz dizisi bu akşam var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının popüler dizisi Sadakatsiz'in bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Birçok dizi yeni yılın ilk haftasında yayın hayatına ara verirken Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi de ekranlarda olmayacak mı? Peki Sadakatsiz bu akşam yok mu, neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü yılbaşı tatili nedeniyle ertelendi. Dizinin yeni bölümü 12 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanacak.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümü yılbaşı tatili olması sebebi ile ekrana gelmeyecek. Dizinin 46. Bölümü ise12 Ocak Çarşamba günü izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Oldu?

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Oldu?

Asya'nın Aras'ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin'in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk'un Aras'ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir.

Aras'ın Ali'yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya'nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın