Görüş Bildir
Haberler
Aslan 'Es'ti Kükredi

Aslan 'Es'ti Kükredi

Fatih
08.02.2014 - 19:59 Son Güncelleme: 08.02.2014 - 21:02

Aslan 'Es'ti Kükredi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Eskişehirspor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Galatasaray golü de erken buldu. 5. dakikada Galatasaray atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Hajrovic'in ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Burak, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Baskılı oynunu öne geçtikten de sonra devam ettiren sarı kırmızılılar 32. dakikada farkı ikiye çıkaran golü de buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ceza alanına ortasında kale sahası ön çizgisi üzerinde boş durumda olan Chedjou, kafa vuruşuyla golü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 tamamlandı.

İkinci yarıda ise daha çok orta saha mücadelesi ve karşılıklı ataklar vardı. 52. dakikada Eskişehirspor'un gole yaklaştığı en net pozisyonu geride bıraktık. Joequera, ceza alanı dışı sol çaprazında güzel pas yaptılar ve Jorquera ceza alanı içinde Muslera'yla karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Muslera topu çeldi.

Bu pozisyondan bir dakika sonra sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hajrovic, ceza alanı içinde sağ çaprazdan topla buluştu ama ayağındaki topa savunma ayak koydu. Ardından Burak'ın şutu kaleci Boffin'de kaldı.

65- dakikada Galatasaray yine tehlikeli geldi ama ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Hajrovici'in şutunu Boffin kurtardı.

82- dakikada Eskişehirspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Necati ceza alanında topla buluştu ama Galatasaray savunması ve son olarak Muslera topu karşılayan isim oldu.

Kapanış perdesi 90+3. dakikada Umut Bulut'tan geldi.Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında topla buluşan Burak'ın ceza alanındaki Umut'a yerden pasında Umut, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabri Gole Sevinirken Sakatlandı

Galatasaray-Eskişehirspor maçında ev sahibi ekipten Sabri Sarıoğlu, Burak Yılmaz'ın attığı golün ardından yaşanılan sevinç sırasında sakatlandı.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı gol sonrası sarı-kırmızılı futbolcular köşe gönderi yakınlarında sevinç yumağı oluştururken Alex Telles yanlışlıkla Sabri'yle çarpıştı.

Telles'is darbesiyle sakatlık geçiren Sabri'nin kafasında bir açılma meydana geldi. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği Sabri, tedavisinin ardından kafasında file ile oyuna devam etti.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/go...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0