Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo: "5-6 Yıl Daha Futbol Oynamayı Hedefliyorum"

Ronaldo: "5-6 Yıl Daha Futbol Oynamayı Hedefliyorum"

Enver K.
14.10.2015 - 15:05

İspanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, futbol hayatına 5-6 yıl daha devam etmek istediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marca gazetesine futbol kariyerine ilişkin açıklamalarda bulunan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, 'Zor olduğunu bilsem de 5-6 yıl daha aynı düzeyde oynamaya devam etmeye çalışacağım. Kazanmak istiyorum ve dünyanın en iyi kulübündeyim' dedi.

Real Madrid ile sözleşmesinin 33 yaşına geldiğinde biteceğini hatırlatan 30 yaşındaki yıldız, 'Ama birçok kez söylediğim gibi hayalim futbolu Real Madrid'te bırakmak çünkü burada faydalı olduğumu hissediyorum ve devam etmek istiyorum. Bir futbolcu, kendisine iyi bakması halinde 40 yaşına kadar oynayabilir' ifadelerini kullandı.

Kulüp ve bireysel düzeyde her şeyi kazandığını, kariyerindeki tek eksiğin milli takım başarısı olduğunu kaydeden Ronaldo, 'Milli takım ile bir şampiyona kazanmak benim için büyük bir kariyer olur ve bunun için umudum var. İyi bir teknik direktörümüz ve mükemmel bir federasyon başkanımız var. Geleceğimizin iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım bu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gerçekleşir. Yeni nesil çok iyi. Kadro kalitemize çok yardımcı oluyor. Portekiz kulüpleri gençlere ağırlık veriyor ve bunun etkisi milli takımda da görülüyor' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0