Görüş Bildir
Haberler
Roberto Carlos: "Fenerbahçe'nin Başına Geçebilirim"

Roberto Carlos: "Fenerbahçe'nin Başına Geçebilirim"

Enver K.
13.05.2015 - 15:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek için rakipleriyle kıyasıya mücadelede eden Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal 'ın durumu belirsizliğini korurken Roberto Carlos 'tan sürpriz bir açıklama geldi.

İtalya'da yayın yapan Calcio Mercato'ya röportaj veren Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırması halinde eski kulübünün başına geçme ihtimalinin bulunduğunu açıkladı.

İhtimalller arasında

Carlos, ' Fenerbahçe 'ye teknik direktör olabileceğiniz konuşuluyor' sorusu üzerine 'Fenerbahçe şampiyonluğu kazanamazsa ihtimaller dahilinde var. Bana farklı teklifler geliyor. Lig sona erdiğinde değerlendireceğim. Akhisar Belediyespor'la iyi bir deneyim yaşıyorum.Geçen yıl Sivasspor 'u 4. sırada bıraktım. Akhisar ile ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz' diye konuştu.

İnter'i çalıştırmak istiyor

Brezilyalı teknik direktör 'Hangi takımı çalıştırmak istersiniz?' sorusuna ise 'Bu benim için çok kolay bir soru. Tabiki de İnter'i çalıştırmak isterim. Eskiden Serie A'da rekabet hat safhadaydı. Şu anda Juventus İtalya'da yalnız kaldı.' dedi.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın