Görüş Bildir
Haberler
Quaresma Coşkusu

Quaresma Coşkusu

Fatih
01.01.2014 - 21:03

Quaresma coşkusu

Quaresma’nın transferini Porto resmen duyururken, ilk idmanına çıkan oyuncuyu binlerce taraftar yalnız bırakmadı. Q7, “Herşey güzel olacak” dedi

Portekiz futbolunun yıldızlarından Ricardo Quaresma eski takımı Porto’ya dönmesinin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Dragao Stadı’nda basına açık olan ve binlerce taraftarın izlediği idmanda 30 yaşındaki oyuncu yeni takım arkadaşları ile kaynaştı, Türk kaleci Sinan Bolat ile de bir süre sohbet etti. Eski Beşiktaşlı futbolcu 2004-2008 yılları arasında da Porto’da forma giymişti.

Teknik Direktör Paulo Fonseca idmanın ardından yaptığı açıklamada, “Ricardo’nun bize katılmasından dolayı çok mutluyum. Taraftarları coşturacak önemli yeteneklere sahip bir oyuncu ve ben takıma da katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.

Quaresma da geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “2014 yılının tekrar mutluluk dolu olmasını umuyorum. Herhangi bir konuda çekincem yok. İşlerin yolunda gideceğine inanıyorum. Yeni kupalar ve şampiyonluklar için buradayım.”

Kaynak: http://spor.gazetevatan.com/haber/qua...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın