Görüş Bildir
Haberler
Quaresma: “Beşiktaş Benim Evim Gibi”

Quaresma: “Beşiktaş Benim Evim Gibi”

Enver K.
02.11.2015 - 20:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kulüp dergisine verdiği röportajda Beşiktaş'ın kendisinin evi gibi olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, siyah beyazlı kulübün yayın organlarından Beşiktaş dergisinde Yavru Kartallar’ın sorularını cevapladı. Yavru Kartallar Kerem Kara ve Ufukcan Kılıç’ın sorularını cevaplayan Ricardo Quaresma, çocukluğundan beri hayalinin futbolcu olmak olduğunu söyledi. Quaresma, “Çocukluğumdan beri sadece futbolcu olmayı hayal ettim. Bu hayal doğrultusunda çalıştım. Futbolcu olmasaydım ne olurdum, inanın bilmiyorum.” dedi.

Portekizli oyuncu, kendini gösterdiği takım ve Beşiktaş’la ilgili sorulara verdiği cevapta ise “Kariyerimin dönüm noktası, Sporting Lizbon’un A takımında şans bulduğum dönemdir. Orada gösterdiğim performansla Avrupa’nın önemli takımları beni takip etmeye başladı.” diyerek, şunları söyledi:

“Beşiktaş benim evim gibi. Burada kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Sezon başında teklif geldiğinde çok mutlu oldum ve teklifi hemen kabul ettim. Beşiktaş’ın taraftarlarının benim gönlümde her zaman farklı bir yeri var. Hem ilk dönemde hem de bu dönemimde taraftarlarımızın bana karşı göstermiş olduğu ilgiyi hayatım boyunca unutamam.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın