Görüş Bildir
Haberler
Puyol'dan Duygusal Veda

Puyol'dan Duygusal Veda

Fatih
15.05.2014 - 22:23

Puyol'dan Duygusal Veda

Carles Puyol, Barcelona kaptanı unvanı ile son kez basın mensuplarının karşısına çıktı. Atletico Madrid ile oynanacak şampiyonluk maçının ardından takımdan ayrılacak Puyol duygusal bir konuşma yaptı.

Carles Puyol, başarılarla dolu Barcelona macerasının sonuna geldi. Katalan ekibinin altyapısından yetişen Puyol, son kez 'Barcelona kaptanı' unvanı ile basın mensuplarının karşısına çıktı.

Puyol'u bu özel günde takım arkadaşları, eski ve yeni yöneticiler, teknik ekip ve eski oyuncular yalnız bırakmadı.

“MİLYONLARCA ÇOCUĞUN RÜYASINI YAŞADIM”

Üst üste yaşadığı sakatlıkların üstesinden bir türlü gelemeyen Puyol, kariyerine başka bir takımda devam edip etmemeye yaz döneminde karar vereceğini söyledi. Duygusal bir konuşma yapan Barcelona kaptanı; 'Milyonlarca çocuğun rüyasını yaşadım. Ben artık yolun sonuna geldim. Ancak Barcelona büyük başarılar yaşamaya devam edecek' dedi.

Puyol, tüm kariyerini geçirdiği Barcelona'da yaşadığı en mutlu an olarak Eric Abidal'in 2011 Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmasını gösterdi.

Atletico Madrid ile oynanacak şampiyonluk maçında arkadaşlarından ellerinden gelenin en iyisini yapmasını isteyen Puyol; 'Teknik direktörümüz TataTata'ya hakettiği şampiyonluğu hediye edeceklerine inanıyorum. Ayrıca kazanmamız halinde şampiyonluğu Tito Vilanova'ya adayacağız' diye konuştu.

Barcelona'dan ayrılırken altyapıda forma giyen gençleri de unutmayan Puyol, kendisiyle aynı hayali yaşamak isteyen küçüklere; 'Her günün tadını çıkarın ve Barcelona'da oynamanın büyük bir ayrıcalık olduğunu hiçbir zaman unutmayın' diye seslendi.

Basın toplantısına katılan Başkan Josep Maria Bartomeu ve Sportif Direktör Andoni Zubizarretta ise Puyol'u; 'Barcelona tarihinin en büyük kaptanı' olarak gösterdi.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1423...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın