Görüş Bildir
Haberler
Protez Tırnak, Microblading ve Dudak Renklendirme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Protez Tırnak, Microblading ve Dudak Renklendirme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Güzelliğine güzellik katmak isteyenler için bu yöntemlerle ilgili bilinmesi gereken her şey bu içerikte:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Protez Tırnak Nedir?

Tırnakları yiyen kişilerde sağlık sorununu ortadan kaldırmak, ince tırnaklara, uzamayan tırnaklara sahip kişilerde ise uzun tırnağa kavuşmalarını sağlayan uygulamaya protez tırnak denmektedir.

Protez Tırnak ve Yöntemleri Nelerdir?

Protez tırnak için özel üretilen malzemeler bulunmaktadır. Bu malzemeler jel, akrilik ve polly jel yani akrilik jeldir. Bu malzemeler sayesinde uygulama daha sağlam ve kullanışlı bir şekilde uygulanabilmektedir. Bu malzemeler olmadığı takdirde kişilerin sağlam bir tırnağa sahip olması mümkün değildir.

Protez Tırnak uygulaması kimlere uygulanır?

Kadın ve erkek cinsiyet fark etmeden her bireye uygulanmaktadır. Kişilerin istekleri doğrultusunda olan bir uygulama olduğu için yaş skalası bulunmamaktadır.

Protez Tırnak ne kadar kalıcı?

İşlemin ardından kişiler iki ila üç hafta kullanım sağlayabilmektedir. Ardından tırnak uzadığından dolayı görünüm kötüleşme ve yenilenme istemektedir.

Protez Tırnağı Kimlere Uygulanır?

Protez tırnak işleminin uygulanması için kişilerde herhangi bir şekilde sağlık sorunu olmasına gerek yoktur. Bu işlemi kişiler istekleri doğrultusunda yaptırabilmektedir.

Protez Tırnak Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Tırnak yaptıran kişilerin en fazla bir ay içinde bakıma gitmesi gerekmektedir. Yenilenmesi gereken bir uygulama olduğu unutulmamalıdır. Kişiler kendileri kazımaya veya herhangi bir şekilde çıkarmaya çalışmamalıdır.

Microblading Nedir?

Kişilerin konforunu sağlayan rahat etmeleri için uygulanan işleme microblading denir. Doğal bir görünüm ile bakışlar daha dikkat çekici hale gelirken kişiler daha güzelleşmektedir. Aynı zamanda kaş aralarında olan boşluklar dolduğu için daha güzel bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

Microblading Kaş Kontürü Nasıl Yapılır?

Kaşa uygulanan bu işlem herhangi bir şekilde kaşa zarar vermemektedir. Uygulamaya ilk olarak sıfır acı hissedilmesi için uyuşturucu bir krem uygulanmaktadır. Ardından renk tonu belirlenir ve uygulanılacak yöntemle kaş doldurulmaktadır.

Microblading Kaş Kontürü Kimlere Yapılır?

Kaşlarında boşluk olan, seyrek olan veya herhangi bir şekilde kaşlarından şikayetçi olan her birey microblading işlemi yaptırabilmektedir.

Microblading Kaş Kontürü İşleminin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

İşlem yaptıran bireyler senelerce konforlu yaşamı olmaktadır. Kişiler kaşlarına herhangi bir uygulama yapmadan hayatına devam etmektedir. Bu sayede kişiler hem zamandan hem de makyaj malzemesi gibi kaş ürünlerine para vermekten kurtulmaktadır.

Microblading Kaş Ne Kadar Süre Kullanılır?

Gerekli rötuşlar ve kontroller yapıldığı takdirde microblading işlemi en az bir yıl en fazla üç yıl kullanılabilmektedir.

Dudak Renklendirme Nedir?

Kişilerin dudaklarının daha canlı ve istedikleri tonda olmasını sağlayan dudak renklendirme aynı zamanda da renk eşitsizliklerinin giderilmesini sağlayan bir uygulamadır. Dudak üzerinde pek çok farklı sebepten eşitsizlikler oluşabilmektedir.

Dudak Rengi Neden Solar?

Dudak rengi doğuştan veya sonradan dudağa uygulanan kimyasallar sayesinde solabilmektedir. Bu gibi durumlar kalıcı olduğu için renklendirme işlemi uygulanması gerekmektedir.

Dudak Renklendirme Ne İşe Yarar?

Dudak renklendirme işlemi dudaktaki renk eşitsizliklerini giderir ve kişilerin her aman istedikleri dudak renginde olmasını sağlamaktadır.

Dudak Renklendirme Nasıl Yapılır?

Dudakta herhangi bir acı hissedilmemesi için krem sürülür. Ardından seçilen renk dudak içerisinde bir dövme gibi işlenir.

Renklendirme Ne Kadar Süre Kalıcıdır?

Renklendirme işlemi seanslara düzenli gelindiği ve tam olarak yapıldığı takdirde bir ila iki sene kalıcı bir işlemdir. Bu işlem sayesinde kişilerin ruj sürmesine gerek kalmaz ve yüzleri her an daha canlı gözükmektedir.

Renklendirme Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

Renklendirme işlemlerinde özellikle ilk üç gün nem oldukça önemlidir. Kuruluk meydana gelmeden sürekli nemlendirici uygulaması yapılmalıdır.

Renklendirme Ruj Yerine Geçer Mi?

Dudak renklendirme işlemi iyi bir şekilde uygulandığında ruj yerine de geçmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buk Beauty Hakkında

Buk Beauty Hakkında

Buk Beauty ailesi olarak yurt dışında yakaladığımız başarıyı ülkemizde de yakalamak için Sarıyer Vadi İstanbul bölgesinde Avangart İstanbul’da hizmetinize girmiş bulunmaktayız. Buk Beauty siz değerli misafirlerimizi ailemizden biri olarak görüp son teknoloji cihazlarımız deneyimli ve uzman kadromuzla steril bir ortamda sağlıklı bir hizmet almanız için sizleri Buk Beauty’ye bekliyoruz.

Her zaman sizin için neyi daha iyi yapabiliriz sorusunu baz alarak dinamik bir gelişim ile büyüyen Buk Beauty olarak size en iyi hizmeti sunmak birincil hedefimizdir. Buk Beauty estetisyenlerden oluşan, hem yerel hem de uluslararası hasta portföyüne sahip bir ekipten oluşmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın