Görüş Bildir
Haberler
Pharos Digital'den Youtube'da Bir İlk!

Pharos Digital'den Youtube'da Bir İlk!

Onedio Medya
03.03.2014 - 00:03 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 00:08

Pharos Digital'den Youtube'da Bir İlk!

YouTube üzerinde, Türkiye'nin video prodüksiyonlu ilk 'custom gadget' projesi gerçeğe dönüştü!

Pharos Digital tarafından Türkiye'nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline için hazırlanan ve Türkiye'de kendi kategorisinde bir ilki gerçekleştiren video prodüksiyonlu custom gadget projesi, Ocak ayı itibariyle YouTube 'ta yayınlanmaya başladı. Yarattığı optik ilizyon sayesinde kullanıcıları şaşırtan interaktif videoda, YouTube kullanıcılarının internet bağlantısının yavaşlığı nedeniyle video izlerken yaşadıkları sorunlar eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Pharos'un öncülüğünde YouTube Dublin ve Google Türkiye işbirliği ile kurgulanan videoda, motor sporları ile ilgili bir videonun internet bağlantısındaki yavaşlıktan dolayı yüklenememesi sonucunda, internet fenomeni Hayrettin , bilgisayarın masaüstüne girerek kullanıcıları şaşırtıyor. YouTube videosunun ekranını çekiçle kıran Hayrettin, internet bağlantısını Turkcell Superonline'a taşıdıktan sonra kendi elleriyle eklediği videonun içerisine atlayarak, ışık hızında fiber internete kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Post prodüksiyon aşaması bir buçuk hafta süren projenin çekimlerinde yeşil ekran teknolojisi ve Red Epic kamera kullanıldı.

Çekilen görüntüler, dijital ortamda YouTube arayüzüne yerleştirilerek senaryonun gereği olan optik yanılgı sağlandı. YouTube Dublin ofisinden gelen onay sonrasında ocak ayında yayınlanmaya başlanan Türkiye'nin ilk video prodüksiyonlu custom gadget projesine www.youtube.com/turkcellsuperonline linki üzerinden ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/pharos-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın