Görüş Bildir
Haberler
Pereira: "Ajax'ın Ne Yapacağını Çok İyi Biliyoruz"

Pereira: "Ajax'ın Ne Yapacağını Çok İyi Biliyoruz"

Fatih
04.11.2015 - 21:14

Vitor Pereira, Fenerbahçe için kritik öneme sahip olan Ajax maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Ajax ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti. Portekizli teknik adam Hollanda’ya götürülmeyen Fabiano’nun durumunu açıklarken, az gol eleştirilere de cevap verdi.

Vitor Pereira’nın basın toplantısındaki sözleri şöyle;

“AJAX’IN NE YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

“Birbirini iyi tanıyan iki takımın maçını izleyeceğiz. Her iki takım da oyun içerisinde insiyatif olmayı seven ve taktik açısından ne yapmasını iyi bilen takımlar… Biz yarın karşımıza çıkacak olan zorlukları iyi biliyoruz. Ajax’ın hangi dakikalarda ne yapacağını çok iyi biliyoruz. Dolu bir statta oynayacağımızı düşünüyorum. Güzel bir gösteri sunabilmek için her imkan ortaya konulacaktır. Beklentim 3 puan ve galibiyet istiyorum. Bizim için de çok önemli bir maç olacak… Fenerbahçe 3 koridoru da kullanmak zorunda. Tek bir tarafı kullanacak diye bir şey söz konusu olamaz.”

ROBIN VAN PERSIE HAKKINDAKİ SÖZLERİ

“Gençlik size bir avantaj getirir, tecrübe de size avantaj getirir. Ancak her iki durumda da size dezavantaj da getirir. 17-18 yaşında eğitim alan Hollandalı futbolcular, erken yaşta dediğimiz dönemde A takıma çıkıp 20 yaşında da tecrübeli olarak görünüyor. Ajax takımı da böyle bir takım… Robin van Persie’nin tek avantajı, kariyerinde ediğinde tecrübeler olabilir. Van Persie hem tecrübesi hem de yetenekleriyle bize yardımcı olabilecek bir oyuncu.”

MAÇTAN BEKLENTİSİ

“Çok iyi oynar ve çok pozisyona girersek, ancak avantajları gole çeviremezsek sonuçtan tabi ki memnun kalmam. Ama tam tersi olur da rakip bizi zorlarsa belki düşüncem değişir. Hiçbir zaman, hiçbir maça beraberlik için çıkmıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoru. Hedefimiz 3 puan, maça sadece galibiyet için çıkacağız.”

“BU TAKIM BÜYÜME EVRESİNDE”

Bizim çalışmalarımız hep daha fazla gol atmak üzere, daha fazla pozisyona girmek için çalışıyoruz. Biz de Ajax gibi pozitif futbol oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz rakibin dengesini bozup, gole gitmek üzerine kurulu… Gelecek haftalarda gol yollarında daha iyi istatistik yakalayacağız. Bu takım büyüme evresinde…

“Fabiano İstanbul’daki son antrenmanda sakatlık yaşadı ve o yüzden buraya gelemedi. Oynamasına engel bir sakatlıktı. Bu nedenle bizimle değil.”

Josef de Souza ise şöyle konuştu;

Fenerbahçe'ye geldiğimde Brezilya'da sezonun ortasıydı. 25 maçı geride bırakmıştım. Her zamna kendime bakıp en üst düzeyde olmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım ve yorgunluk olacağını düşünmüyorum. Hala genç bir oyuncuyum. Sezon sonuna kadar götürebileceğimi düşünüyorum.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/0...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
0
0
0
0