Görüş Bildir
Haberler
Pebble Güncellendi, Emoji, iOS 8 ve Pusula Desteği Geldi

Pebble Güncellendi, Emoji, iOS 8 ve Pusula Desteği Geldi

mustafa
23.09.2014 - 23:45 Son Güncelleme: 24.09.2014 - 00:03

Pebble Güncellendi, Emoji, IOS 8 Ve Pusulu Desteği Geldi

Popüler akıllı saat Pebble yazılımı güncellendi. Pebble’ın yeni hali saat üzerinde bir pusula sunarken içeriklerde emoji kullanmaya izin veriyor. iOS 8 entegresi ise hazır bekliyor. 

Akıllı saatpazarının ilklerinden biri olan Pebble, yazılımını güncelledi. Pebble yazılımı bu güncelleme ile birlikte 2.5 versiyonuna yükselirken beraberinde beklenen bir çok özelliği de getirdi. Bu özellikler içerisinde emoji desteği, yeni pusula uygulaması ve iOS 8 entegresi yer alıyor.

Pebble’a 2.5 güncellemesi ile gelen yeni özelliklerden ilki emoji desteği oldu. Bu sayede Pebble üzerinde kullanılan tüm içeriklere gülen surat ya da ağlayan bebek gibi emojiler eklenebilecek.

Pebble için gelen diğer bir yenilik ise pusula oldu. Aslında Pebble hali hazırda bir pusula uygulamasına sahip bu yüzden bu pusula uygulamasının neden geldiği bilinmiyor. Yeni pusula için gelen tahminler ise Pebble’ın geliştiriciler için açık uygulamalar sunacağı şeklinde ve bu pusulu uygulaması da bunların ilki olduğu düşünülüyor.

Akıllı saat için gelen son özellik ise iOS 8 desteği oldu. Bu sayede iOS 8 yüklü cihazlar ile entegre bir şekilde çalışabilecek olan Pebble, iOS 8 cihazlara gelen arama veya mesaj gibi bildirimleri kendisi üzerinden kullanıcıya yansıtabilecek.

Kaynak: http://www.wearlogy.com/pebble-guncel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın