Görüş Bildir
Haberler
Pazartesi Sendromuna Birebir 6 Tatlı

Pazartesi Sendromuna Birebir 6 Tatlı

caddegezgini.com
11.02.2015 - 23:21 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 23:49

Tatlı yemek için her zaman bir bahane vardır. Pazartesi sendromu, sevgiliden ayrılma, Cumartesi kaçamağı, Ay şekerim düştü gibi gibi bir çok bahane bulunur. Biz de Bağdat Caddesi’nde konusunda iddialı mekanların tatlılarından seçmece yaptık ve bakması bile lezzetli bir liste oluşturduk. İster bu bol sendromlu Pazartesi akşamınızı şenlendirin isterseniz de hafta sonunu bekleyip, haftaya lezzetli bir kapanış yapın. Tabii fotoğrafları gördükten sonra hafta sonuna kadar bekleyebilirseniz.

Kaynak: http://caddegezgini.com/pazartesi-sen...

Go Mongo diyince Mangolu Sufle , Mangolu Sufle diyince Go Mongo … Mekanla bütünleşmiş, oraya ait tatlılar veya lezzetler olur ya işte Mangolu Sufle de Go Mongo ‘nun spesiyal tatlısı. Mango sosu ve hindistan cevizli dondurmayla ile sunulan Mangolu Sufle ‘yi mutlaka tadılacaklar listenize ekleyin!

“ Ben ağır tatlılar yiyemiyorum, bana meyve olsun az da çikolata” diyenlerdenseniz, Godiva ‘nın lezzetli çikolataları ve her mevsimde lezzetli meyveleriyle hazırlanan fondüsünü mutlaka deneyin.

Susamın ezilmesiyle yapılan tahin, geleneksel tatlıların önemli elemanlarından. Bu geleneksel lezzetin, Fransız Mutfağı’nın önemli tatlılarından sufleyle birleşmesinden çıkan “Tahinli Sufle”yi Brasserie Polonez'de mutlaka deneyin. Çocukluğunuzda yaptığınız tahin-pekmezli sabah kahvaltılarını anarken de bizi hatırlamayı unutmayın!

Beyaz Fırın, tatlı ve pastane konusunda yıllardır iddialı ve kalitesini asla bozmamış bir mekan. Beyaz Fırın ‘ın hangi tatlısını yerseniz yiyin pişman olmazsınız ama bu akşam “ Çilekli Çikolatalı Cheesecake” i mutlaka deneyin. Cheesecake'in çilekli uyumu yetmezmiş gibi bir de çikolata eklemişler <3

2014 yazında birdenbire patlayan, her mekanın menüsüne eklediği ve aranan bir tatlı haline gelen “T rileçe ” Özsüt ‘ün de menüsünde yerini aldı. Hala denemediyseniz çok şey kaçırdığınız Trileçe ‘yi yemek ve Trileçe ‘yle tanışmak için Özsüt iyi bir başlangıç. Sevmeme ihtimaliniz yok!

“ Death by Chocolate “, adından da anlayabileceğiniz gibi sizi çikolata aşkıyla öldürebilecek bir lezzet. Koyu ve yoğun çikolatalı tatlıları bir oturuşta yiyip çikolata komasına girmeden o günü atlatabiliyorsanız, Vapiano Suadiye’de “Death by Chocolate “ı mutlaka deneyin. Yanında da buz gibi bir limonata!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın