Görüş Bildir
Haberler
Parker 2013

Parker 2013

05.01.2014 - 17:01 Son Güncelleme: 05.01.2014 - 18:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Parker 2013 | Okurtv

Yine bir Jason Statham filmiyle daha tekrardan haşır neşir olmak kimilerine göre artık oldukça bayık bir durum. “Sorgusuz sualsiz Jason Statham izleme” tarikatına üye olan ben için ise, Jason Statham demek, “Vurdulu kırdılı bir acayip aksiyon sineması” demektir. Ancak her ne kadar bir Jason Statham sever olsam da, “Taşıyıcı” serisinden beri (takriben 11 sene) çoğu filminde aynı tip karakterde karşımıza çıkıyor olması artık bizim için sevinç kaynağı teşkil etmiyor maalesef.

Her neyse, filme dönelim. Öncelikle oyuncular.

Kendisi hakkında bu kadar konuştuk, başrol “Parker” rolünde Jason Statham bulunuyor. Yardımcı kadın karakter, Miami’de emlak satış görevlisi olarak çalışan “Leslie Rodgers” rolünde Jennifer Lopez var. Kötü adamlarımız “Melander” rolünde Michael Chiklis, “Carlson” rolünde Wendell Price, “Ross” rolünde Clifton Collins Jr. bulunurken, “August Hardwicke” rolünde ise Micah Hauptman var. Ayrıca parantez açmamız gereken isim, Nick Nolte ise Parker’ın müstakbel kayınpederi “Hurley” rolünde bizlerle buluşuyor. Bunların yanı sıra, Carlos Carrasco, Emma Booth, Daniel Bernhardt gibi isimler de filmde bulunmakta. Yönetmen koltuğunda ise, Taylor Hackford bulunmakta. Kendisini 2005 yapımı güzel filmi “Ray” ile hatırlıyoruz.

Parker , işinde usta ve soğuk kanlı bir hırsızdır. Aynı zamanda belli başlı prensipleri bulunmaktadır. Hurley’in tanıştırdığı adamlarla bir fuar soygunu yapan, kısmen de başarılı olan Parker ve ekibi zafer sarhoşluğuyla giderlerken tartışma çıkar ve Parker gözlerini hastanede açar. Eski ekibinin sonraki işinin ne tür bir iş olabileceğini biliyordur, intikam planlarını kurar ve yollara düşer. Bu sırada maddi anlamda sıkıntılar çeken emlakçı Leslie Rodgers ile tanışır ve onu bir anda yardımcısı olarak buluverir. Sadece parasını geri almak isteyen Parker, karmaşık ve bolca kanın aktığı hesaplaşmaların da içerisine girmiş oluyor.

Sercan Çelenk | Okurtv

Kaynak: http://okurtv.com/parker2013/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın