Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Olsan Hangi Türk Dizisinde Rol Alırdın?

etiket Oyuncu Olsan Hangi Türk Dizisinde Rol Alırdın?

Senin kadrosunda başrol oynamanı hak ettiğin diziyi söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O zaman başlayalım. Dizilerle aran nasıl?

2. Herhangi bir müzik aleti çalabiliyor musun?

3. Televizyonda 10 numaralı kanalı açacaksın. Kumandada hangi tuşlara basarsın?

4. Son zamanlarda seni en çok düşündüren şeyin konusu ne?

5. Çok saygı duyduğun bir büyüğün ortamda çok kötü bir espri yaptı veya dünyanın en komik olmayan fıkrasını anlattı. Tepkin genelde ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son soruya geldik. Sence Türk dizilerinin en kötü yanı hangisi?

İçerde!

İçerde!

Verdiğin yanıtlara göre bir dizide oynasan bu sezonun flaş dizisi İçerde olurdu. Senin için önemli şeylerden biri de aksiyon. Bitmeyen bir enerjin var. Bazen bu durum başına ufak belalar açsa da içindeki asla yaşlanmayan çocuk seni her zaman yaramazlıklara itebiliyor ve bundan keyif alıyorsun. Bu yüzden bir dizinin jeneriğinde adın yazsa bu İçerde olurdu.

Diriliş Ertuğrul!

Diriliş Ertuğrul!

Verdiğin yanıtlara göre bir dizide oynasan bu TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul olurdu. Dönem dizilerini, eskiye dair yapılan her şeyi seviyorsun. O dönemin dekorlarının, kıyafetlerinin çok yoğun emek gerektirdiğini bildiğin için bu tip yapımlara günümüzü anlatan işlerden çok daha fazla saygı duyuyorsun. Oyuncu olsan da aynısını düşünür ve Diriliş'in kadrosunda yer alırdın.

Poyraz Karayel!

Poyraz Karayel!

Verdiğin yanıtlara göre bir dizide oynasan bu Poyraz Karayel olurdu. Öncelikle dobra, lafını esirgemeyen bir yapıdasın. Sevincini de hüznünü de başkaları gibi saklayarak değil dürüstçe ifade ediyorsun. İnsanların yapmacık yüzleri seni en çok sinirlendiren şeylerin başında geliyor. Kendine has bir kişiliğin var ve bu kişiliğin ekranların en kendine has yapımlarından Poyraz Karayel ile birebir uyuşuyor.

Yüksek Sosyete!

Yüksek Sosyete!

Verdiğin yanıtlara göre sen Yüksek Sosyete'de yer almalısın. Çünkü seni sen yapan içtenlik. Ağır dramlar, birbirinin kopyası şeyler seni bayıyor. Zaten gerçek hayat içimizi yeterince karartıyor. Bir de kafa dağıtmak için izlediğimiz yapımlar buna tuz biber olsun istemiyorsun. Daha renkli dünyaları görmek seni keyiflendiriyor. Bu yüzden oyuncu olsan Yüksek Sosyete'yi seçerdin.

Anne!

Anne!

Verdiğin yanıtlara göre oyuncu olsan yer alacağın proje Anne olurdu. İnsanların çıkar ilişkileri, küçük hesapları oldum olası hoşuna gitmeyen şeyler. İnsanlık olarak bir şeyi unuttuğumuzu düşünüyorsun; merhamet. Bu yüzden yer alacağın projenin de daha insani şeyleri anlatması gerekiyor. Oyuncu olsan yer alacağın proje bu sezonun iddialı yapımı Anne olurdu.

Kiralık Aşk!

Kiralık Aşk!

Verdiğin yanıtlara göre oyuncu olsan yer alacağın proje Kiralık Aşk olurdu. Çok iyi biliyorsun ki para pul, şan şöhret bir yere kadar. Bir kişinin bunlara sahip olması diğer kişinin sahip olmasını engelliyor ama sevgi öyle mi? Paylaştıkça artan, bir kişide olduğu için diğerinden eksilmeyen aksine katlanarak çoğalan yegane şey. Senin seçeceğin projenin de insanlara silahları, kabadayılığı, görgüsüzlüğü değil sevgiyi anlatması gerekiyor. Oyuncu olsan ismin Kiralık Aşk'ın jeneriğinde ilk başlarda yazardı.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
922
603
436
226
127
94
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öykü

Poyraz Karayel! Verdiğin yanıtlara göre bir dizide oynasan bu Poyraz Karayel olurdu. Öncelikle dobra, lafını esirgemeyen bir yapıdasın. Sevincini de hüznü... Devamını Gör

Merkürlü

Poyraz Karayel! Poyraz Karayel! Verdiğin yanıtlara göre bir dizide oynasan bu Poyraz Karayel olurdu. Öncelikle dobra, lafını esirgemeyen bir yapıdasın. S... Devamını Gör

Hilal

İçerde :D En iyi Türk dizilerindendir inşallah bozmaz