Görüş Bildir
Haberler
Oniki & Gamfed İşbirliğiyle Düzenlenen E-Ticarette Oyunlaştırma Webinarı

etiket Oniki & Gamfed İşbirliğiyle Düzenlenen E-Ticarette Oyunlaştırma Webinarı

Ercan Altuğ Yılmaz
08.10.2024 - 00:09

Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu Gamfed’in (International Gamification Confederation) Türkiye temsilciliği olan Gamfed Türkiye ile Oniki platformunun ortak organizasyonu olarak Ekim ayında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile e-ticaret ekosistemini oyunlaştırma olgusuyla buluşturmak için geri sayım başladı.

Markaların ve kurumların e-ticaret odağında gerçekleştirdikleri oyunlaştırma uygulamalarının gündeme alınacağı etkinlikte, konuşmacılar etkinliğin formatı gereği 12 dakika sürecek şekilde bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak. 2 slot şeklinde gerçekleşecek olan programda her bir slot sonrası bilgi yarışmaları düzenlenecek. Kazananların hediye çekleri ve indirim kodlarıyla ödüllendirileceği E-Ticarette Oyunlaştırma etkinliğine katılmak ve Oniki deneyimini yaşamak için buradan bilgi alabilir ve kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Neden katılmalısınız?

Neden katılmalısınız?

Ticaretin dinamiklerini baştan aşağı değiştiren e-ticarette, rekabet üstünlüğü sağlamak için birçok yöntem ve strateji bulunuyor. Bunlar arasında en sürdürülebilir olanı ise oyunlaştırma!

Peki e-ticarette oyunlaştırma nasıl uygulanır? Doğru bir oyunlaştırma stratejisiyle e-ticarette farklılaşmak mümkün mü?

E-ticarette müşteri sadakati oluşturmada oyunlaştırma nasıl kullanılmalı? Tüm bunlar ve çok daha fazlası 14 Ekim 2024’te Oniki ile Gamfed Türkiye ortak organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinlikte yanıt bulacak!

E-Ticaret özelinde oyunlaştırma uygulamalarının gündeme alınacağı bir konsepte sahip olan etkinliğe katılanlar ayrıca; e-ticarette müşteri sadakati oluşturma ve satışları artırma sürecinde hangi oyunlaştırma tekniklerini kullanması gerektiğini de öğrenecek. Stratejik tavsiyelerin paylaşılacağı etkinlik, ücretsiz ve genel katılıma açık şekilde çevrimiçi ortamda düzenlenecek.

Oniki ve Gamfed Türkiye organizasyonuyla 14 Ekim 2024 tarihinde çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek olan E-Ticarette Oyunlaştırma Etkinliği’nin tüm konuşmacılarını görmek ve etkinlik hakkında bilgi almak için buraya tıklamanız yeterli.

Önceki etkinliklerden kısa videolar:

GamFed Türkiye on LinkedIn: #eticaretteoyunlaştırma #oyunlaştırma #yapayzeka

GamFed Türkiye on LinkedIn: #eticaretteoyunlaştırma #oyunlaştırma #sinangüler

GamFed Türkiye on LinkedIn: #eticaretteoyunlaştırma #oyunlaştırma #karaca

GamFed Türkiye on LinkedIn: #eticaretteoyunlaştırma #oyunlaştırma #ticaretbakanlığı

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam