Görüş Bildir
Haberler
Önder Özen'e Fikret Orman Garantisi

Önder Özen'e Fikret Orman Garantisi

Batuhan
29.01.2014 - 13:08

Önder Özen'e Fikret Orman Garantisi

Beşiktaş'ta yaşanan transfer skandallarının ardından Önder Özen'in konudan duyduğu rahatsızlık arttı. Devreye ise Fikret Orman girdi.

Beşiktaş'ın devre arasında yaşadığı transfer skandalları en fazla Önder Özen'i etkiledi. KAP'a bildirilen futbolcuların bile alınamaması hatta görüşmelere başlandığı ifade edilen futbolcuların takımlarının konudan haberdar bile olmadıklarını açıklamaları, siyah beyazlı camiayı şoke etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Önder Özen konuyu Fikret Orman'a taşıdı. Transferde yaşanan sıkıntıların ardından Fikret Orman'la görüşen Özen, istifa noktasına kadar geldi.

Önder Özen çok sinirli

Önder Özen'in Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşmede oldukça sinirli ve gergin olduğu ifade edildi. Transferi içim görüşülen futbolcular adına neredeyse tüm yöneticilerin farklı medya kuruluşlarına görüş bildirmesi, Önder Özen'in en büyük sıkıntısı. Ayrıca teknik heyetin ve kendisinin haberi olmadan menajerler ve futbolcularla görüşülmesi de Önder Özen'i oldukça zor durumda bıraktı. Taraftarların transferlerden kendisini sorumlu tutması ayrıca kamuoyunun önünde zor bir durumda kalması Önder Özen'in gelecek planlarını da gözden geçirmesine sebep oldu.

İstifası kabul edilmedi

Tüm bu durumları başkan Orman ile paylaşan Önder Özen, medyada yer alan transfer spekülasyonlarının azalmasını istedi. Amerika Birleşik Devletleri'nden dönen Fikret Orman, konuyu çok hızlı bir şekilde değerlendirdi. Başkan Orman, Önder Özen'e garanti verdi ve istifasının kesinlikle kabul edilemez olduğunu ifade etti. Yöneticilerin de zaten son karışılık sonrası kenara çekildiğini, oluşan durumun farkında olduklarını ifade etti. Stadyum bitene kadar büyük bütçeli transferden kaçınacaklarını yineleyen Fikret Orman, gelecekte de Önder Özen'le başarılar yakalanacağını, teknik ekibin de bozulmayacağının garantisini verdiği belirtildi.

Artık açıklama yok

Transfer döneminini bitimine kısa bir süre kala hala oyuncu alamadıklarını, ortaya atılan isimlerin de piyasayı yükselttiğini ifade eden Önder Özen, Fikret Orman'dan da açıklama garantisi aldı. Artık çok gerekli olmadıkça yöneticiler medya önünde transfer ile iligli konuşmayacaklar. Beşiktaş için devre arasında 10'dan fazla yabancı oyuncu ismi ortaya atıldı. Resmen görüşüldüğü ifade edilen futbolcuların hiçbiri de imza atmadı.

Ahmet Kavalcı toplantıda yok

Fikret Orman'ın Önder Özen ve Bilic ile yaptığı toplantıya Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Kavalcı'yı davet etmemesi, yönetim arasında da tedirginliğe sebep oldu. Ayrıca Kavalcı'nın durumdan oldukça sıkıntı duyduğu, kendisini arayan basın mensuplarına da transferlerle ilgili açıklama yapmayacağını ifade ettiği belirtildi. Bu arada Fikret Orman'ın İbrahim Toraman'ın affedilmesini istediği, Önder Özen ve Bilic'in de karşı görüşte olduklarını ifade ettiği bildirildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın