Görüş Bildir
Haberler
Olcay: "Avrupa Ligi'nde Final Hayal Değil"

Olcay: "Avrupa Ligi'nde Final Hayal Değil"

Fatih
14.01.2015 - 22:06

Olcay: “Derbilerden korkmuyoruz. Derbi kazanacağız. Sezon sonunda taraftarımızla yeni stadımızda şampiyonluk kutlayacağımızı düşünüyorum. Bana göre Liverpool’la şanslarımız eşit değil. Bence yüzde 60’a yüzde 40 öndeyiz. Avrupa Ligi’nde finale gitmeyi başaracak güçteyiz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın milli yıldızı Olcay Şahan umut saçtı:

Lig TV’de yayınlanan röportajda Ömer Güvenç’in sorularını yanıtlayan Olcay, birbirinden önemli sözler sarf etti. İşte Olcay’ın sözlerinden öne çıkanlar:

“Sakatlıksız, belasız bir ikinci yarı geçirmek istiyoruz, en önemlisi bu. Sezon sonunda taraftarlarımızla yeni stadımızda şampiyonluğu kutlayacağımızı düşünüyorum.”

“İlk yarıda 3 puan eksik aldık diye düşünüyorum. Son maç ağır oldu. Eğer G.Saray maçını kazanabilseydik tablodan memnun olacaktık.”

“Yabancı kuralına saygı duyuyoruz. Biz futbolcuyuz. Bunu düşünmüyoruz ve işimizi yapıyoruz.”

“Derbilerden korkmuyoruz. Sonuçta derbilerde de 3 puan veriliyor. Bizim takımda genç oyuncular çok. Tecrübeli olanların da çok fazla derbi oynamışlığı yok. En fazla 10’dur. G.Saray ve F.Bahçe’ye bakarsak her futbolcunun 20-30 derbisi var. Ama ben bunun ikinci yarıda değişeceğini düşünüyorum. İkinci yarıda derbi kazanacağız.”

“Olimpiyat Stadı’nı ortamından çok zemininden dolayı istemiyoruz. Biz bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız fakat oranın zemininde oyunumuz olumsuz şekilde etkileniyor.”

“Takımda herkes ilk 11’de oynamış. Bu da iyi performans gösteriyorsan oynuyorsun demek oluyor. Hocayla seve seve istekli konuşuyoruz. Hoca formayı adaletli dağıtıyor.”

“Şu ana kadar hep hayâldi, artık gerçek olabilir; Avrupa Ligi’nde final oynamak istiyorum. Başarabiliriz. Takımın kapasitesi çok iyi. 2. turdaki rakibimiz Liverpool’dan çekinmiyoruz, onlar bizden çekiniyordur. Çünkü biz Arsenal ve Tottenham ile oynadık, boyun eğmedik, maçlardan alnımız ak çıktık, futbolumuzu gösterdik. Hepimizin özgüveni çok yüksek. Finale kadar çıkabiliriz. Liverpool’la şanslar eşit değil bence. Kendimizi yüzde 60’a yüzde 40 önde görüyorum.”

Bursaspor'un bizden sonra Türkiye’de en iyi futbol oynayan takım olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Şenol Güneş Hoca’yı tebrik ediyorum. Çok iyi bir takımlar ve başarılılar. Çok iyi oynayıp kazanamadıkları maçlar da var. Bu yönden benim Beşiktaş’a ilk geldiğim, Samet Aybaba’nın başımızda olduğu sezonu andırıyorlar. Sezon başında olsak şampiyonluk adayı diyebilirdim.”

'Deniz manzaralı loca satın aldım'

“Stattan loca aldım. Çünkü evleceğim, eşim gelecek, annem ve babam zaten her maç geliyor, Veli’nin amcası ve yengesi var. En rahat locada izlerler dedim. Deniz tarafından 12 kişilik loca aldım. Manzara güzel olmalı.”

'Stadımızda oynasak kesin şampiyonuz'

'İkinci yarıda stadımızda oynayabilsek şampiyon oluruz. Çünkü ilk yarıya baktığınızda biz puanları hep Olimpiyat Stadı’nda bıraktık. Rize maçı, Eskişehir maçı, F.Bahçe ve G.Saray derbileri... Deplasmanda neredeyse tüm maçları kazandık. Bu yüzden kendi stadımız olsaydı, kesin şampiyon olurduk diyebiliyorum.”

Cristiano Ronaldo bence Lionel Messi’den daha iyi bir futbolcu. Her türlü özelliğe sahip.”

Milli Takım’da Hollanda ile final maçı oynayacağız. Umudumuzu kesmedik. Sonuna kadar gideceğiz.”

“Türkiye'de en beğendiğim futbolcu Veli Kavlak. Bence 4x4’lük bir oyuncu ve tam bir profesyonel.”

'Hakemler bizim maçları iyi yönetiyor'

“Türkiye'de maçları yabancı hakemlerin yönetmesini istemem. Hakemlere çok baskı yapılıyor. Onlar hiç konu edilmese hata yapmazlar diye düşünüyorum. Biz Beşiktaş oyuncuları olarak hakemlere yardımcı oluyoruz. Tabii ki hatalar oluyor ama çoğu zaman bizim maçları iyi yönettiklerini düşünüyorum. Bilinçli hata yaptıklarını düşünmüyorum. Sonuçta onlar da bu işten para kazanıyor. Tüm futbolcular yardım etmeli.”

“Benim şahsen hakemlerden şikâyetim yok. Ben zaten çok muhattap olmuyorum. Zaman zaman çıkışmalar oluyor ama bunlar futbolda normal.”

“Bu sezon ilk yarıda 35 puan aldık ve içerde maçımız yok. Sezona ilk başlayan takım bizdik. Her 3 günde 1 maç oynuyoruz. Sürekli seyahat ettik. Haftalarca lider kaldık ve şu anda da 1 puan farkla 2.’yiz. Bu sezon bizim için daha da önemli. Çünkü statsız şampiyon olarak tarih yazabiliriz. Kenetlendik, her şeyi kabullendik. Gidip 3 puanı her maçta almak istiyoruz.”

'Benden hiçbir şey olmazdı'

“Futbolcu olmasam benden hiçbir şey olmazdı. Aklım başıma geldiğinden beri futbolcu olacağıma inanıyordum. Benden çok babam inanıyordu. Çok peşimden koştu. Bende çok büyük emeği var. O olmasaydı ben başaramazdım.”

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-avru...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0