Görüş Bildir
Haberler
Olcan Adın Neden Sevinmedi?

Olcan Adın Neden Sevinmedi?

Fatih
26.09.2014 - 22:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olcan Adın Neden Sevinmedi?

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta asist yapan ve bir de penaltı kazandıran Olcan Adın, karşılaşma sonrasında görüşlerini dile getirdi.

Galibiyetle ile ilgili konuşan Olcan Adın, 'Kötü iki hafta geçirdik. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Bunu başardık. Beklenmedik bir zamanda gol yediğimiz için üzerimizde baskı oluştu. 2-1 tehlikeli skordur. Son dakikalarda biraz sıkıntı yaşadık' dedi.

NEDEN SEVİNÇ ANINDA YOKTU?

Burak Yılmaz'ın golünün ardından takıma birlikte sevinmemesi sorulan Olcan Adın, 'İkinci golden sonra takım arkadaşlarım el ele tutuştu, benim son anda aklıma geldi. Bir gol yiyebilirdik ve ben bu yüzden orta sahaya gittim. Bunun altında art niyet aranmasın' diye konuştuk.

'GALATASARAY'A İSTEYEREK GELDİM, MUTLUYUM'

Galatasaray'da mutsuz olup olmadığı sorulan Olcan Adın, 'Her futbolcu oynamak ister, süre almak ister. Ben Galatasaray'a isteyerek geldim. Şu anda o kadar da mutluyum ki bunun tarif edemem. Çocukluk arkadaşlarıma oynuyorum. Bütün herkesle aram iyi. Bu haberler bizi yıprtamak için de çıkıyor olabilir. Biz büyük bir aileyiz. Biz kendi aramızda o kadar mutluyuz ki bunu da inşallah sezon sonunda göreceğiz' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın