Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı'nda Yaşlı Kadından Eylemcilere Sert Tepki

Okmeydanı'nda Yaşlı Kadından Eylemcilere Sert Tepki

Fatih UZUN
08.06.2014 - 22:47

Okmeydanı'nda polis ile eylemciler arasındaki gerginliği izleyen yaşlı bir kadın, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirmesini protesto etmek için toplanan grubun yanına kadar giderek, yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

Okmeydanı'nda sabah saatlerinden itibaren esnafı kepenk kapatmaya zorlayan bir grup, akşam saatlerinde sokağa çıktı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olayları protesto etmek isteyen grup, Anadolu Kahvesi mevkiinde yolu trafiğe kapattı.

Polis ekipleri gruba biber gazı sıkarak müdahale etti. Yüzleri maskeli olan ve aralarında çocukların da bulunduğu eylemciler de, polise molotof kokteyli, havai fişek, bilye ve taş atarak karşılık verdi.

Yaşlı kadın eylemcilere isyan etti

Polis ile eylemci grup arasında yaşanan gerginlik esnasında, olayları izlemek için Anadolu Kahvesi önünde çok sayıda vatandaş toplandı.

Bu sırada, kalabalık arasından sıyrılan yaşlı bir kadın, eylemcilerin bulunduğu sokağa indi.

Polise taş, misket, havai fişek ve molotof kokteyli atan eylemcilerin yanına kadar giden yaşlı kadın, yaşanan olaylardan dolayı gruba sert tepki gösterdi.

Yüzleri maskeli eylemciler ile kadın arasında bir süre tartışma yaşandı. Yaklaşık 5 dakika boyunca eylemciler ile tartışan yaşlı kadın, grubu ikna edemeyince, geri döndü.

Bir süre Şark Kahvesi'nin önünde bekleyen yaşlı kadın, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Olayların başlangıcında, Keser Sokak'taki Pera Düğün Salonu'nda bulunan onlarca kişi polisin attığı gaz bombasından etkilenerek dışarı çıkmıştı. 

  • cnnturk.com
Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0