Görüş Bildir
Haberler
ODTÜ Teknokent Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması

ODTÜ Teknokent Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması

Onedio Medya
26.03.2014 - 17:29 Son Güncelleme: 26.03.2014 - 17:49

ODTÜ Teknokent Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması

Türkiye’nin ilk ve en büyük teknoloji tabanlı girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler için başvurular 28 Nisan’da son bulacak!

ODTÜ Teknokent tarafından 2005 yılından beri düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması bu yıl da en yaratıcı katılımcılarını bekliyor. Başladığı yıldan itibaren 14 şirketin kurulmasına vesile olan yarışma 3 ayrı kategoride 685 bin TL nakit ödülü ile girişimcileri destekleyecek.

Sağladığı destekler ile genç girişimcilerin iş kurma sürecini başlatma, geliştirme ve büyütme sürecine yardımcı olan yarışma, tamamlandıktan sonra da tüm katılımcıların girişimcilik konusundaki yetenek ve imkanlarını geliştirmek için katkı sunuyor.

Başvuru süreci ile birlikte 3 aşamadan oluşan yarışmada, 2. aşamaya geçen tüm girişimciler kuluçka merkezinde 3 ay boyunca destekleniyor ve final aşamasına geçen girişimler de 1-2 yıl kuluçka merkezinde kalabilme imkanı elde ediyor. Yarışmada ayrıca girişim sermayesinin haricinde tüm kategorilere 10 günlük Amerika kampı kazanma şansı veriliyor ve finale katılmayan girişimciler dahi bu avantajdan yararlanabiliyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler yarışmasına lisans ve üzeri seviyesindeki öğrenciler ile mezuniyetinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan girişimciler katılabiliyor. Ön elemeyi geçen 60 fikir, 18 Ekim’e kadar devam edecek olan yarışma sürecine dahil oluyor. Eğitimlerin ardından gerçekleşecek 2 aşama elemenin de ardından 15 fikir finale ulaşıyor.

ODTÜ Teknokent tarafından her yıl düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler girişimcilik yarışması hakkında detayları şuradan öğrenebilirsiniz.

Kaynak: http://sosyalmedyakulubu.com.tr/giris...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0