Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: ''Zor ve Çok Önemli Bir Maçtı''

Obradovic: ''Zor ve Çok Önemli Bir Maçtı''

Fatih
14.03.2014 - 00:03

Obradovic: ''Zor ve Çok Önemli Bir Maçtı''

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu’ndaki 10. maçlarında Unicaja Malaga’ya karşı çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, Unicaja Malaga maçıyla ilgili olarak, “Zor ve çok önemli bir maçtı. Bu galibiyet sayesinde grupta ilk 4 şansımız devam ediyor. Şimdi önümüzde 4 maç daha var ve hepsi de büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Maçın ilk yarısında ve son 5 dakikasında takım olarak çok iyi savunma yaptıklarını aktaran Obradovic, şunları söyledi:

“İlk yarıdaki ve son 5 dakikadaki savunmamızdan çok memnunum. Ancak maalesef bu kadar iyi savunmaya rağmen bunu avantaja çeviremedik. Çünkü hücum açısından çok hatalarımız oldu. İlk yarıdaki en büyük sorunumuz, yanlış verilen kararlar ile saha içindeki yerlerdi. Bizim işimizde en önemli şeylerden biri motivasyon. Taraftarlarımız sağolsun bizi maçın sonuna kadar motive etti. Ancak konsantrasyon da çok önemli. En büyük hatalarımızdan biri, çok çabuk konsantrasyonumuzu kaybedebilmemiz. Beyin olarak sürekli hazır olmanız gerekiyor.”

UNİCAJA MALAGA CEPHESİ

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza ise Fenerbahçe Ülker’e yenilmelerine karşın oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

“Oyuncularımla gurur duyuyorum. Böyle bir ortamda, böyle güçlü bir takıma karşı son saniyeye kadar mücadele ettiler” diyen Plaza, “Bu beni çok mutlu etti. Böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece sıralamada şansımız olduğuna inanıyorum. Grubu üçüncü veya dördüncü olarak bitirebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/14/zor-ve-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın